Ile najwięcej dajecie/daliście aromatu do bazy (w kroplach lub ml na powiedzmy 10ml, lub procentowo)? Ile uważacie za "max" jaki można dać? Bo aromaty TPA mimo, że zapach mają świetny to smak bardzo delikatny w porównaniu z innymi aromatami - zastanawiam się ile najwięcej mogę dać i nie przesadzić. Ile takiego TPA dajecie? #epapierosy
@dyeprogr: strawberry ripe dałem najwięcej 12% i na subtanku mini nie było przesadzone ;) ogólnie jak sobię solo z aromatów tpa to trzymam się 10% i się nie zawiodłem ;) granat, mountain dew, strawverry ripe, black currant smakują ok :)
@dyeprogr: ja ostatnio z gruszką z TPA przesadziłem i musiałem rozcieńczać, no było bardzo słodkie. Tyle że nie pamiętam ile dałem bo zawsze leje kroplami mniej więcej. Ale da się przedobrzyć.
Niektórzy myślą, że Rosja zostanie z niczym po tej wojnie jeśli chodzi o tereny Ukrainy. Ja tylko przypomnę ile głowic nuklearnych ma Rosja. #wojna #ukraina
Ile uważacie za "max" jaki można dać?
Bo aromaty TPA mimo, że zapach mają świetny to smak bardzo delikatny w porównaniu z innymi aromatami - zastanawiam się ile najwięcej mogę dać i nie przesadzić.
Ile takiego TPA dajecie?
#epapierosy
Komentarz usunięty przez autora