Aktywne Wpisy
Pompejusz +86
Pamiętam Marsz Niepodległości 2013. Wtedy się trochę bujałem z nacjonalistami. Lubiłem historię, a w moim zadupiu brakowało akademickich środowisk to ONR były jedynymi z którymi mogłem pogadać o czołgach WW2.
Na Marszu wszyscy żeśmy krzyczeli Ruską ku*wa aeoeoeo. A jak zaczęła się palić ruska ambasada to tłum ogarnął szał, nacjonalistyczne serca zaczęły płonąć.
Dzisiaj ci starzy znajomi apelują o dogadanie się z ruskimi i udostępniają ruską propagandę.
#wojna #ukraina #rosja
Na Marszu wszyscy żeśmy krzyczeli Ruską ku*wa aeoeoeo. A jak zaczęła się palić ruska ambasada to tłum ogarnął szał, nacjonalistyczne serca zaczęły płonąć.
Dzisiaj ci starzy znajomi apelują o dogadanie się z ruskimi i udostępniają ruską propagandę.
#wojna #ukraina #rosja
dziobnij2 +19
Znowu siedzę po północy w maku, bo nie chcę wracać do domu. Czeka mnie tam tylko gnicie przed kompem. Zastanowiłem się nad swoim życiem i uważam że to religia częściowo zniszczyła mi życie. Jako nastolatek byłem głęboko wierzący. Uważałem że sex bez ślubu to straszliwy grzech więc unikałem kontaktu z kobietami jak mogłem, że picie z kolegami to nie dla mnie bo to patola a ja jestem ten lepszy. Na imprezy bałem
http://en.jd.com/product/853883.html
#jd