Aktywne Wpisy
aptitude 0
Oglądam sobie film, a chłop zajada Snickersa, mój ulubiony batonik, chciałbym teraz iść go kupić, ale wszystko zamknięte, więc wpadłem na pomysł sklep online który rozwozi wszystko w przeciągu 30 minut. :D
Owszem istnieją sklepy spożywcze gdzie można zamówić online, ale oni wysyłają paczką przez pocztę, a nie mają własnych dostawców, hmm, czy coś takiego w sumie istnieje? Zamawiasz Snickersa o 1 w nocy a za 30 minut dostarczą Ci?
Taki online
Owszem istnieją sklepy spożywcze gdzie można zamówić online, ale oni wysyłają paczką przez pocztę, a nie mają własnych dostawców, hmm, czy coś takiego w sumie istnieje? Zamawiasz Snickersa o 1 w nocy a za 30 minut dostarczą Ci?
Taki online
Korzystalibyście z takiej usługi jakby powstała?
- Taak 28.0% (14)
- Nie :/ 72.0% (36)
Poszukiwania Ewy Tyman przy wykorzystaniu Waszej pomocy. Jeżeli ktokolwiek z Was chce się zaangażować w poszukiwania Ewy przy/na Warcie w Poznaniu zapraszam w najbliższą sobotę (12.12.2015r) o godz. 9.00.
Wspólnie według planu przeszukamy okolice z lądu i wody.
Zapraszam również wszystkich, którzy dysponują łodziami/pontonami motorowymi wraz z patentem sternika oraz osoby związane są klubem płetwonurków, które mają doświadczenie jak i stosowne uprawnienia.
POMÓŻCIE RODZINIE EWY !
Zgłaszajcie swoją gotowość do akcji poszukiwawczej koordynatorowi Biura Rutkowski - Piotrowi Szatkowskiemu pod nr. tel. 507 444 899 oraz na moim profilu pod tym postem.
Zbiórka Sobota godz. 9.00 na parkingu przy moście Św. Rocha.
#ewatylman
@Turqi: zadepczą wszystko łacznie z ciałem E. ( ͡° ͜ʖ ͡°)