@GilbertEatingGrape: Bo jest skrajnie niemiarodajna (najwyzsze bledy co do przewidywan wynikow wyborow) i przez ostatni 8 lat pracowal dla centrolewicowego rzadu.
@piesogrodnika: no, ale skoro twierdzisz, że "przez ostatni 8 lat pracowal dla centrolewicowego rzadu" to czemu piszesz, że zaniża liczbę osób o lewicowych poglądach?
@Majk_: Swoją drogą przejrzałem na szybko tylko tego pdfa i nie znalazłem samej definicji lewica-prawica dla cbosu, tu chodzi pewnie tylko o podział światopoglądowy a nie ekonomiczny?
@piesogrodnika: mówiłeś o normalnych, czyli o lewicowych właśnie, chyba nie powiesz mi, że uważasz zdrajców Polski z PiS za osoby o 'normalnych' poglądach. Przecież to chore myślenie.
@piesogrodnika: przeczysz sam sobie, spokój i dostatek byłby wynikiem lewicowych poglądów. Prawica nigdy nie reprezentowała interesu przecietnego obywatela. Dlatego zyskuje poparcie i rządzi za pomocą bylych czlonkow PZPR.
@GilbertEatingGrape: w sejmie, w ktorym najbardziej lewicowa partia jest nowoczesna z 7% i w ktorym rządzi większościowo partia mocno prawicowa? Chyba nie.
@piesogrodnika: mówisz o tej prawicy, która tłamsi opozycję i wprowadza cenzurę? O tej prawicy, w której aż roi się od PZPRowców? Na pewno to nie są przebrzydłe komuchy? Bo chyba jednak są.
1. Andrzej Kryże - Wiceminister Sprawiedliwości IV RP- członek PZPR do jej końca. Skazywał działaczy opozycji w stanie wojennym. 2. Wojciech Jasiński - Minister Skarbu IV RP, członek PZPR w latach 1976-1981, szef Wydziału Spraw Wewnętrznych w Płockim Urzędzie Miasta,
Source: http://www.cbos.pl/SPISKOM.POL/2015/K_135_15.PDF
#neuropa #4konserwy #polityka #konieccywilizacjizachodu
@Majk_: Swoją drogą przejrzałem na szybko tylko tego pdfa i nie znalazłem samej definicji lewica-prawica dla cbosu, tu chodzi pewnie tylko o podział światopoglądowy a nie ekonomiczny?
@GilbertEatingGrape: Dla jednych normalnosc to spokoj i dostatek ekonomiczny. Dla innych to socjalizm i islamizacja :).
Lewica nigdy nie reprezentowala interesu przecietnego obywatela. Dlatego traci poparcie i wymiera razem z bylymi czlonkami PZPR.
@piesogrodnika: xDDDDDDDDDDDDDDDDD 500zł na dziecko jest w c--j prawicowe
1. Andrzej Kryże - Wiceminister Sprawiedliwości IV RP- członek PZPR
do jej końca. Skazywał działaczy opozycji w stanie wojennym.
2. Wojciech Jasiński - Minister Skarbu IV RP, członek PZPR w latach 1976-1981,
szef Wydziału Spraw Wewnętrznych w Płockim Urzędzie Miasta,