Wpis z mikrobloga

@elelel: Z tego co mówił kiedyś ten koleś z c+ jak w takiej sytuacji zawodnik znajduję się w trójkącie tworzonym przez słupki + piłkę w trakcie podania to z automatu zajmuje uwagę bramkarza (taka powinna być interpretacja). Mi to wszystko jedno kto wygra.
@Mlyneck: Ty wiesz co to jest udział w akcji w ogóle? Jak piłka jest kierowana do typa na spalonym a on się zatrzyma i zza pleców obrońców wybiegnie następny atakujący to gwiżdżą spalonego? Oczywiście, że nie, a przecież absorbował uwagę przeciwników. Już od paru dobrych lat tak jest. Obejrzyj sobie jeszcze raz tę akcję i nie #!$%@?. Bo nikt poważny tam spalonego nie będzie widział.

PS. Nikt nie płacze, żaden z
@Mlyneck: w którym momencie on stał na drodze piłki do bramkarza? ( ͡° ͜ʖ ͡°) podaj mi sekundę bo fizycznie dla mnie to niemożliwe, ale może jesteś jakimś magiem. Komentatorzy nawet Ci mówili, że dobrze Prijovic zrobil ze nie strzelał, bo był na spalonym. Ja już nic do dodania nie mam.
@elelel: My dyskutujemy. , rzucasz się tylko ty. Nawet nie zauważyłeś, że nie odnosiłem się do sytuacji w meczu Wisła-Legia, tylko do hipotetycznej sytuacji, kiedy można zagwizdać, nawet kiedy zawodnik będący na pozycji spalonej tylko stoi.
@Mlyneck: dyskutujemy XD o czym Ty chcesz tu dyskutować? Prijovic nawet sie nie zamachnął, piłka przeszła metr obok niego. Żaden zdrowy na umyśle sędzia nie podniósłby chorągiewki. Jeszcze rozumiem jakby ją przepuścił specjalnie i Cierzniak przez to by zwolnił i przez to nie wykonał interwencji a on szedł na pełnej #!$%@? do słupka. Możesz używać argumentów ad personam. Mi to tam wisi. Wrzucam na czarno, bo nawet nie chce mi się