Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +137
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +91
powiem żonie, że konieczny jest zakup nowej karty graficznej! :D
@repro5: zaktualizowałem laptopa mojego różowego z 8 do 10 to nie dość, że muł straszny to magicznie wyzionęła ducha karta sieciowa. To byłoby na tyle z tej aktualizacji :)
Przykład: W swoim laptopie mam kartę Intel HD 4600. W lapku nie potrzebuję wydajniejszej karty. Ale sterowniki do niej pod Windows 10 to jakaś kpina. Powodują, że gdy podłączam jakiś nośnik danych pod usb (dysk, pendrive),
@inzynier_robert: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przy instalacji aktualizacji zbiorczej sam restartuje się kilkukrotnie
@FarvickWypok: ten właśnie mam zainstalowany
po wywaleniu najnowszej wersji softu AMD (sterowniki + catalyst crimson) problem zniknął automagicznie.