Wpis z mikrobloga

#webdev #bootstrap
Cześć mirki spod tagu webdev. Właśnie bawię się pierwszy raz Bootstrapem, dzióbiąc w nim po trochu swoje portfolio. Wszystko szło jak po maśle, aż do tego momentu.
Mam akordeon (collapse) z dwoma częściami - "o mnie" i "portfolio".
W części "portfolio" mam 3 zakładki (nav tabs), w każdej chciałem umieścić karuzelę (slider) z kilkoma zdjęciami.
W pierwszej zakładce slider działa (przewija, pokazuje zdjęcia i opisy), jednak już w następnych nie. Po kliknięciu w strzałkę nic się nie dzieje, tak samo w kropkę na dole zdjęcia.
Następuje jakby "sprzężenie zwrotne" sliderów i nie działa żaden poza pierwszym. Jakieś pomysły jak by to zrobić?

NieLubieZiemniakow - #webdev #bootstrap
Cześć mirki spod tagu webdev. Właśnie bawię ...

źródło: comment_DaN4K9kuxpPOGQYB2RVsCIsZoGzcJWMr.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xcccx: Dzięki za odzew, każda sugestia mi się przyda, jako że dopiero zaczynam w tym stawiać pierwsze kroki.
Jak ty byś się za to zabrał? Mam 3 kategorie prac które chcę zaprezentować, w każdej po kilka zdjęć. Wydawało mi się to najlepszym rozwiązaniem. Po naciśnięciu w portfolio zwija się cała reszta strony i mamy pełnoekranowy przegląd.
Myślałem o miniaturkach, ale wymagałoby to dużo większej ilości materiałów, żeby zaczęło wyglądać.
  • Odpowiedz