Aktywne Wpisy
WielkiNos +444
Juleczka po kulturoznawstwo chwali się dyplomem w sposób sugerujący, że zdobyła go nie tą częścią ciała, którą się go zwykle zdobywa.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
Nighthuntero +898
Tak chciałem tylko przypomnieć w jakim cuckoldstanie żyjemy.
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
1. Mam 22 lata
2. Pracuje w branży technicznej i rozrywkowej.
3. z Szefostwem z branży rozrywkowej jestem na Ty od 3 lat.
4. Szefowa ma córkę w wieku 19 lat
6. Myśli, że jestem nieszczęśliwy i próbuje mnie zesfatać z koleżankami swojej córki.
7. Co chwila pokazuje zdjęcia i proponuje bym się spotkał z tą, albo tamtą. "Ta jest dla Ciebie idealna" - mówi.
8. Ciśnij bekę z tego niesamowicie.
9. Nic jej nie mów, że ruchasz jej córkę od pół roku. Nawet się nie domyśla, że dobrze się znamy.
10. Kiśnij z tego niesamowicie zachowując ciągle kamienną twarz, przy każdej rozmowie z Agnieszką (szefowa)
11. nie było punktu 5
12. to chyba tyle.
Kocham Ci mirko, praż ze mno popcorn.
#niewiemjaktootagowac no i trochę #rozowepaski
@FiolekLPU: O #!$%@?, zajebiste masz podejście do dziewczyny.
@FiolekLPU: Miałem podobnie. Wg mnie mam zwykłą depresję jesienno-zimową. A wg kobiety jestem załamany, czy coś, no i ona, że mnie z kimś zapozna, że mi lepiej będzie, jak się z jakąś dupą prześpię.
No czemu nie wydaje mnie się?
@Kernel_poza_kontrolo: ALE O CO CI CHODZI?
Komentarz usunięty przez autora
@Spindoctor: nie wiem Andrzej, naprawde nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FiolekLPU: ruchać też możesz gumową dupe z aliexpres. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kernel_poza_kontrolo: pisałem to samo do Ciebie, popierniczyłem nick ;-)
@FiolekLPU: zeswatać
Komentarz usunięty przez moderatora