@Johnny_Revolta: Kupiłem jakieś 2 miesiące temu go w zamian za chińczyka hw który zaczął buczeć. Miał być ultra cichy i... chyba mam coś z uszami bo i tak go słyszę dość głośno :(
@Johnny_Revolta: Przez tego chińczyka na temat zapowietrzania wiem wszystko :) i jest wytrząsany, położony na plecach. Żadnych lewych zaciągów powietrza. Po prostu ja go słyszę. Na całe szczęście nie śpię z nim w jednym pomieszczeniu. Ja mam chyba tak wyczulone ucho na niskie dźwięki bo moja żona twierdzi że jej nie przeszkadza.
@Johnny_Revolta: też mam Aquaela i powiem Ci, że jak spałam bezpośrednio obok akwarium to mi przeszkadzał, a teraz jak łóżko jest kawałek dalej to zasypiam bez problemu.
@villemo69: zalalem go wczoraj i puścilem żeby popracowal w wiadrze. Póki co jest mega cichy a w miarę pracy mam wrażenie ze wycisza się coraz bardziej. Jedynie co wkurza mnie gadanie o super jakości plastiku - tandeta tak samo jak w hw (deszczownia, wloty itd.)
Mirki #chwalesie nowym zakupem, w końcu ponad 20-letnie auto zmieniłem na coś współczesnego (⌐͡■͜ʖ͡■) automat i tempomat to gamechangery! Powiecie, że grzybowóz ale zbiera się całkiem fajnie, nawet z tym 1,5l i CVT #samochody #toyota
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link