Wpis z mikrobloga

Obejrzałem cały sezon i uważam że to bardzo fajny serial. Szkoda tylko że w każdym odcinku sprawa toczy się o morderstwo (poza bodajże jednym gdzie było pozorowane samobójstwo). Ciekawy zabieg z aktorami - głowne postacie to aktorzy mało znani (może poza Cielecką) a za zaoszczędzony hajs w każdym odcinku mamy innego aktora którego wcześniej już wiedzieliśmy w innych serialach / filmach. Hajs się zgadza a twarze ciągle świeże.

Standardowo w polskich produkcjach #!$%@? dźwięk, część dialogów trudna do zrozumienia.

#seriale #tvp #prokurator #prokuratorboners
  • 4
@Mithrindil: mało znani aktorzy? Kpisz? Jeden z bardziej znanych aktorów młodego pokolenia, plus jeden z niewielu Polaków co zrobił karierę w Hollywood?
Na głównych to oni tam kupę kasy musieli wydać.
@Mithrindil: serio uważasz, że Koman to mało znany aktor? Gość, który grał w Wielkim Gatsbym (fakt - nie był wymieniony w czołówce, ale mimo wszystko grał w tym filmie), Son of a gun (obok Evana McGregora), Ghost Rider 2 jest mało znany?
@jurny_juhas: cóż, nie jestem wielkim koneserem kina i tego aktora kojarzyłem wyłącznie z roli w serialu Wataha. Tego młodego widziałem pierwszy raz.

Za to pozostałych już kilkukrotnie widziałem i w kinach i w telewizji.