Aktywne Wpisy
MurLand +134
Jak sobie przypomnę, umowy śmieciowe za czasów PO za 1200zl przy 14% bezrobociu to mnie skręca.
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa
urzedniczatv +74
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.
#gownoburza #apple
@wczoraj: mam Nexusa 4, mam OPO, oba mają NFC i najnowszy system ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fervi: @wczoraj: No to gdzie w tym systemie mam podać dane karty? Nie ma Android Pay w Google Play.
Mam przed soba kartę i telefon - słucham co zrobić, żeby to zaczeło działać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.mbank.pl/pomoc/info/pytania-i-odpowiedzi/karta-przedplacona-nfc.html
Szczególnie punkt karty SIM z NFC (Orange Cash)
@fervi: Pfff, czyli muszę miec specjalna przedpłaconą karte SIM :D Przeciez tyle lat technologia na rynku, Apple po tylu latach skopiowało pomysł, a tutaj wpisałem dane karty bankowej i już. #bekazandroida
Może płacisz w inny sposób niż NFC. Jak napisałem, nie używam.
@pitu-pr: no patrz, jakoś wszystkie banki w UK już dawno to wdrozyły i problemu nie ma.
A Android przez tyle lat co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wczoraj: :D Ale przeciez to ejpl mnie ogranicza, na androidzie moge wszystko :D
@wczoraj: Oczywiście, system zajebisty, tylko banki #!$%@? :D
W Polsce nie mamy Apple Store więc nawet pewnie nie lobbują za wdrożeniem przez jakiś bank u nas.
@wczoraj: @pitu-pr: na oko 90% ludzi w UK może korzystać bez problemu z apple pay, z androida ułamek wybranych. Tyle lat wspierania NFC, tyle lat zajebistości, wyprzedzania apple a efekt mizerny.
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Google-ostro-rusza-z-platnosciami-Android-Pay-7277780.html
@pitu-pr: Oczywiście. O to się rozchodzi, że to, co Google nie zrobiło w 5 lat od kiedy jest NFC, Apple zrobiło w rok i po prostu działa. Ale bojowka tegu pseudosystemu będzie dalej się plus, że "łandroid ma enefce od zawsze". Beka z idiotów