Aktywne Wpisy
ZACIENTY_CAPSLOCK +652
Mame jeszcze nie wie, że mieszkanie które remontowałem przez ostatni rok „pod wynajem” jest w rzeczywistości dla niej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Dzisiaj na swoje 50-te urodziny się dowie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
larine +12
#poznan
a czy to auto, które przejechało obojętnie obok strzelaniny, nie udzielając pomocy, mimo że typiarka krzyczała o pomoc, będzie miało jakieś konsekwencje?
a czy to auto, które przejechało obojętnie obok strzelaniny, nie udzielając pomocy, mimo że typiarka krzyczała o pomoc, będzie miało jakieś konsekwencje?
Okej, zbliża się sezon zimowy i nie wiem, co o nim myśleć. Są niby sequele, ale akurat nie serii, które powinny je dostać (Durarara), pomieszane z dwoma ciekawymi z opisu pozycjami - Boku dake ga Inai Machi i Ajin.
Do tego zaciekawiła mnie długometrażowa Koukaku no Pandora i oczywiście Kizumonogatari.
Jeżeli chodzi o resztę, to szkoda marnować chyba czasu na opisy, bo wtórność leje się strumieniami. A jak wasze odczucia?
Ajin - na pewno obejrzę, a przynajmniej zacznę oglądać.
Durarara - oczywista oczywistość, że nie poprzestanę na cliffhangerze z poprzedniego sezonu.
Oprócz tego nic ciekawego.
resztę sprawdzę po epie
-Ajin
-boku dake ga inai machi
-Hai to Gensou no Grimar (czy tylko mi się wydaje to kolejną podróbką SAO?)
-Tokyo Ghoul: Pinto
-Koukaku no Pandora
@Shinoa: Gdzieś ostatnio był link o stronie, gdzie się przegląda po sezonach. Masz może?
A nie wiem co się czepiacie Shingeki no Bahamut - jest to chyba najlepsze albo co najmniej top 3
A tak serio. Pickne bliko 12 - 14 bajek. Jak na moje oko sezon źle nie wygląda.
@Shinoa: SAO nie wymyśliło historii o ludziach przeniesionych do świata fantasy z motywem rpg
@jigen: Masz na myśli to otome z biegaczami?
@jaqqu7: Bo tak jest. Cygames ma kasy w #!$%@? z tych komórkowych karcianek jak Bahamut czy Idolmaster CG że uruchomili oddział zajmujący się anime i dlatego są już dwie animacje na podstawie SnB zapowiedziane.
Jedyny niesequel jaki ewentualnie zacznę bez czekania na opinie, to Ajin. Ale i tu podążam za tłumem – widzę, że ludzie jarają się już, więc i już planuję obejrzeć.