Aktywne Wpisy
Ninvvia +22
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Van-der-Ledre +186
Wiecie dlaczego Chiny czy jakikolwiek inny tego typu kraj nigdy nie obali Ameryki jako globalnego mocarstwa? Można by tu dużo mówić o armii, o systemie ekonomicznym, nawet o polityce. Ale zapomina się o jednym. To Zachód, a zwłaszcza Ameryka sprzedała swoją wizję światu, wizję społeczeństwa, systemu, kultury. Amerykańskie filmy, muzyka, gwiazdy, show, cała otoczka związana z giełdą i centrum światowych finansów. To wszystko opiera się na cienkim balansie zaufania, z którego zachód
Waga YUNMAI Mini która na #aliexpress #banggood #gearbest kosztuje w okolicach 30$ na #jd wraz z kodem JD551 wychodzi 10,7$ ~ 44PLN.
Możliwości sprzetu w filmiku poniżej(napisy).
W skrócie połączenie wagi oraz aplikacji mobilnej pozwala na pełną konrolę nad progresem w trakcie masy/redukcji, nawodnieniem, itp..
http://en.jd.com/product/YUNMAI-M1501-Light-Mini-Body-Fat-Scale-Health-Scale-Electrionic-Scale-Smart-Scale-Weight-Scale-White-Promo-code-for-4-discount-coupon-JD551_745775.html
Wpis powstał dzięki informacji od @lasic01
#mikrokoksydeals #cebuladeals #okazja
@Dassault: dzięki za linka do apki.
Co do samej wagi, to gdzieś czytałem recenzję wagi xiaomi i gość ja odradzał polecając własnie wagi yunmai
Your order has been Submitted and Paid !
Total Payment: $ 10.76
( ͡° ͜ʖ ͡°)