Wpis z mikrobloga

@Locked1986: Nie palisz dużo, więc nie wiem czy jest sens robić samemu, wystarczy Ci trochę kupnych. Spróbuj na początek z tymi BM z e-dymu przy okazji, nie są najgorsze. Dalej Ci raczej nic nie poradzę, bo ja albo kupuję zza granicy "bardziej zaawansowane" albo robie samemu.
  • Odpowiedz
@Locked1986: no na tym sprzęcie to jeszcze nie odczujesz jak liquid "znika", ale na wyższych sprzętach juz o wiele lepiej robić, bo sklepowe wychodzą parę razy drożej. Własny liquid to około 2-3 zł, za 10ml, a co najważniejsze to Ty kontrolujesz smak, ale na to przyjdzie jeszcze czas :)
  • Odpowiedz
@Locked1986: co do liquidu, kup sobie gotowe, oraz jedną bazę 50ml + 2 aromaty (np inawera kaktus + lemoniada flavor west) i buteleczki. jak nie podpasuje tobie robienie samemu to nic nie stracisz (koszt 20zł) a jak się spodoba to dużo zaoszczędzisz w przyszłości :)
  • Odpowiedz
@Locked1986: to co polecił @MrGreeneye jest jak najbardziej ok, a jakbyś chciał jeszcze taniej, to polecam taką bateryjkę:
https://e-dym.pl/najnizsza-cena/71-bateria-aspire-cf-vv-1600mah.html
I do tego jakiś dolnogrzałkowiec. Nautilusa Mini do tego nie polecam, bo się kiepsko sprawdza, ale np. z takim X-Jet Spider fajnie się sprawuje. Tyle że tego X-Jeta nie widzę na e-dymie już :(. Ale z tą baterią cokolwiek ekonomicznego na grzałce BDC powinno się dobrze sprawować.

Mimo wszystko ja
  • Odpowiedz