Wpis z mikrobloga

Jak ktoś na promocji BF w #edym zamówił sobie

Eleaf iStick TC60W Kit

to jak się okazuje, w zestawie jest sam mod i kabelek USB :) mimo że ze zdjęć i nazwy oferty wynikało ze to cały Kit z parownikiem Melo 2 :) #edym wchodzi na nowy poziom dymania klientów w dupe :)
#epapierosy
#epapieros
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blackdog: Ja było napisane co zestaw zawiera to dymanie klienta i można się upominać jeśli melo tam było, a jeśli nie było to żadne dymanie tylko zdjęcie poglądowe
  • Odpowiedz
@beer_man: była nazwa:

Eleaf iStick TC60W Kit

i zdjęcia z całym zestawem, oczywiście jak to w stylu e-dymu, zero opisu jakiegokolwiek, teraz sie na trawniku tłumaczą, że według nich cały zestaw z parownikiem powinien się nazywać Eleaf iStick TC60W Full Kit - tylko k---a, skąd niby my jako klienci to mamy
  • Odpowiedz
@blackdog: cała ta promocja jest wydymana np. aspire nautilus mini przed promocją 69 zł wg. e dymu 89 zł na promocji 69 zł. Edym faktycznie zaczyna słabo pogrywac od jakiegoś czasu
  • Odpowiedz
@beer_man: odeśle to gnojom, ale przy okazji kupiłem jeszcze trochę towaru, tak że 350 zeta było w zamówieniu (takie tam pierdoły rózne, troche bazy, aromatów, bell capy to subtanka, sony vtc5 itp.) i powiem, że deko się w-------m, ostatni raz u nich kupuje, bo to co o----------ą przechodzi ludzkie pojęcie
  • Odpowiedz
@blackdog: e-plyny polecam jeśli chodzi o bazy i aro. Fakt wysyłka nie jest darmowa ale mają przynajmniej porządne marki. A co do sprzętu to ft albo gb i nie ma co w lokalnych brać. @Oszczer: Ale dziwię się im trochę bo był to najlepszy sklep na rynku, a teraz...no cóż.
  • Odpowiedz
@beer_man: ja przeważnie kupuje z e-plynow, bo baza jest świetnej jakości, bez porównania lepsza niż Hangsena, zero wody, od tak przy okazji trochę p-----l wziąłem i jak zobaczyłem, ze za 119 zeta jest istick 60W z parownikiem (no bo przeciez jak byk pisało KIT i to sugerowały zdjęcia) to go wrzuciłem do koszyka, bo za 119 zeta to żal było nie wziąść - jakbym wiedział ze to sam mod jest
  • Odpowiedz
@Smooke_pl: kupowałem u Was kilka razy, ale u mnie w mieście punkt jest (a raczej chyba był, bo przez tą lokalizacje chyba zniknął ) w słabej lokalizacji , stąd rzadko zaglądałem) a co do sprzedaży online to na pewno zajrzę, bo niestety ale powoli mam dość tych Januszy e-biznesu z Sosnowca
  • Odpowiedz
@blackdog: Ja ostatnio czekałem na paczkę z edymu ponad tydzień. Zamówiłem towar, i okazało się, że nie mają go na stanie. Mieli wysałć po 2 dniach, potem okazało się, że zapomnieli(?) o tym zamówieniu i wysłali po tygodniu dopiero
  • Odpowiedz