Wpis z mikrobloga

generalnie to jestem casual gamer na #ps4 i w tym roku gralem właściwie tylko w tomb raidera, wiedzmina, last of us i F4, czasem w jakieś głupie gierki z plusa (z którego zrezygnowałem bo na co mi on) wiec relatywnie mało (przynajmniej w porównaniu do moich możliwości grania przez 24h na dobre 10 czy 15 lat temu) - do moich zastosowań ps4 jest genialne zwłaszcza, ze do pracy nie potrzebuje mocarnego komputera i spokojnie dzialam na 4-5 letnim laptopie. No ale jak patrze na te mody do fallouta poprawiajace grafike na PC i gameplaye z 60fps to SMUTAM STRASZNIE #pcmasterrace #consolepeasants #pc #fallout4

o tym mówie https://www.reddit.com/r/Fallout/comments/3tygf8/fallout_4_mods_to_improve_your_experience_as_of/
  • 5
@ovonel: z tymi wszystkimi modami to jest tak, ze wiecej z nimi #!$%@? niz pozytku z grania (na wlasnym przykladzie GTAV), a lata leca i na granie coraz trudniej znalezc czas, bo praca, rodzina, wygodne zycie i lenistwo. Ja nie tesknie za PC, fakt, mam czasami ataki - ostatni na poczatku tego roku gdy zaopatrzylem sie w 6 rdzeniowca i gtx970, ale po kilku dniach obcowania z pecetowym zlomem przechodzi mi
@ChomikSon: dosyc niedawno pc zwierzeta przebijaly sie kto szybciej odpala wiedzmina, kazdy z nich liczyl sekundy, mowili jakie maja sprzety i itp
30 sekund a 31 sekund to dla nich jak cala wiecznosc
@pqp_1: nie no kolego, ja sie posmialem troszke z #pcmasterrace, ale nie obrazam ich. Sam poza PS2 nigdy nie miałem konsoli, a ta wojenka konsol z pctami zawsze jest zabawna. Jedni mowia, ze PC lepsze bo lepsza grafika, a drudzy ze PC to nolife i maja ciekawsze zycie osobiste, a prawda lezy w portfelu i preferowanym stylu grania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kucyk: zgodzę sie jedynie z tym ,że gta 5 do modowania jest trudne i dużo jest #!$%@? się z tym.Gra nie warta świeczki.Ale już modowanie gier bethesdy czy innych stalkerów to zautomatyzowany proces który wymaga tylko klik "POBIERZ" ,a potem drugie klik"zainstaluj"(jeżeli nie ma exe. to jest nexus mod manager),w moim przypadku mody wykluczają granie na konsoli.Bo bez modów to nie granie.