Aktywne Wpisy
Stalionnn +68
janciopan +11
#blackpill
Trochę beka z takiego gadania, pracuj ciężko bro, zajmij się kobietami jak będziesz po 30 bro.
No i teraz taki chłop 30+ będzie miał z 175-180 cm wzrostu, metabolizm zwalnia, brzuch rośnie, zakola coraz większe a generalnie kobiety nie lubią umawiać się z chłopami z bardzo dużą różnicą wieku.
A konkurencją tego 30 latka będzie zoomer 190 cm wzrostu, oskarek, wifonek+. W ogóle serio te młode oskarki nie wyglądają w ogole
Trochę beka z takiego gadania, pracuj ciężko bro, zajmij się kobietami jak będziesz po 30 bro.
No i teraz taki chłop 30+ będzie miał z 175-180 cm wzrostu, metabolizm zwalnia, brzuch rośnie, zakola coraz większe a generalnie kobiety nie lubią umawiać się z chłopami z bardzo dużą różnicą wieku.
A konkurencją tego 30 latka będzie zoomer 190 cm wzrostu, oskarek, wifonek+. W ogóle serio te młode oskarki nie wyglądają w ogole
Pisałem kolokwium ze wstępu do programowania i jedno zadanie mnie rozłożyło na łopatki a konkretniej końcówka tego zadania, może wykopowi programiści coś poradzą.
Treść
Moje pytanie brzmi, jak to cholera zrobić używając do while, mam pomysł jak to zrobić na while ale kompletny brak jak miałbym to zrobić na do while przez to że przy do while mi się przynajmniej raz wykona kod co psuje mój pomysł...
Prosiłbym o wskazówki jak to zrobić mireczki
do {
if(nieWykonujSie) goto IdzMnieTu ;
} while (warunek_petli)
IdzMnieTu:
do
{
zapełnianie tablicy;
} while (! (sprawdzenie czy parzyste > nieparzyste) )