#mirabelkipolecajo Hej. polecicie mi jakiś eyeliner? Obecnie mam jakiś kupiony na szybko w Golden rose, ale jest do niczego i odbija się pod powiekami. Ale jako jedyny ma dobry pędzelek. Podoba mi się jeszcze jeden z Borjouis ale szukam tańszej alternatywy, jeśli w ogóle taka jest. A może wybrać taki w żelu, bo te w pisaku się u mnie nie sprawdzają? #kosmetyki #uroda #pytanie #rozowepaski
@Tsukiko: od siebie polecam eyeliner w płynie od Eveline. Kosztuje około 12 zł i jest bardzo wydajny, pędzelek też spoko, nie odbija się na powiekach/nie kruszy i ma fajną, matową czerń. Jak chcesz coś w żelu, to może ten z Wibo?
@Tsukiko: Uwielbiam z Maybelline w żelu. Nic mi nie odbija, trzyma się cały dzień, ani drgnie. Jedynie zmieniłam pędzelek na taki cienki, ten dołączony robi grube kreski, wolę stopniować. Dawał też radę eyeliner w pędzelku z Wibo. Tani, ale bardzo dobry.
@Tsukiko: Obecnie używam Loreal Super Liner Superstar (pic rel) i mi odpowiada, z innych to jeszcze w miarę ok był Master Precise Liquid Eyeliner oraz z Make Up Forever (Sephora)
Hej. polecicie mi jakiś eyeliner? Obecnie mam jakiś kupiony na szybko w Golden rose, ale jest do niczego i odbija się pod powiekami. Ale jako jedyny ma dobry pędzelek. Podoba mi się jeszcze jeden z Borjouis ale szukam tańszej alternatywy, jeśli w ogóle taka jest.
A może wybrać taki w żelu, bo te w pisaku się u mnie nie sprawdzają?
#kosmetyki #uroda #pytanie #rozowepaski