Wpis z mikrobloga

Jakieś info na temat liquidów Pink Fury? może ktoś próbował?, jadę już na oparach samogona, nie popatrzyłem ile mi zostało i zapomniałem zamówić, w poniedziałek dopiero wyślą nowe bazy, a te liquidy są blisko mieszkania na wysepce, cena spoko 12zł za 15ml, reszta w okolicy to trendy i liqueen, wiec trochę słabo...tak wiem, mają polityke promowania się wśród gimbazy, aczkolwiek potrzebuję czegoś znośnego ok 30 ml na już żeby dotrwać do swoich mieszanek
#epapieros
  • 11
@Kappuchu: sam krecisz grzalki? przygotuj sie na szybka potrzebe zmiany waty i przepalanie grzalki. jesli kupujesz grzalki, to kup wiecej. pinfury sa strasznie slodkie i chyba przez to strasznie duzo nagaru zostawiaja. smakowo sa do przyjecia - szalu nie ma, ale spokojnie borowke/kaktusa/jablko mozna brac.
@vgf_:
@anddom03:
@heheszek:
12zl bo to wysepka w necie wiadomo taniej. Grzalki krece sam z tym nie ma problemu. Wlasnie sobie przypomnialem ze w miescie mam jeszcze smooke'a pamietam ze jeszcze z 2 lata temu jak wapowalem kupcze liaquidy to mieli hangsena i evapera zawsze to lepiej, zajde jutro do nich jak bede wracal z uczelni zobacze co maja