Wpis z mikrobloga

Xboxowi cumple! Bardzo mocno rozważam wymianę niezbyt wysłużonego X360 na XONE. I tu mam do Was pytanie, bo może ktoś kupował to urządzenie w okolicach Świąt, ewentualnie ktoś z Was śledzi rynek, ceny, promocje. Obecnie najkorzystniejsza dla mnie oferta jaką widziałem, to konsola 500GB + pad + FIFA16 + nowe Star Warsy za 1549 cebulionów.

Warto czekać?
Będą jakieś lepsze wyprzedaże bliżej Świąt?
Czy może ta oferta jest tak dobra, że nie ma się co zastanawiać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dodatkowo, żeby nie pasożytować, to komuś z odpowiadających oddam według własnego uznania kod na trial 48h, będzie na czarną godzinę :P

#xbox #xboxone
  • 23
@jkbck: polecam kupić czysta konsole, a gry osobno. Jakbyś chciał kiedyś sprzedać to bedzie problem. (chyba, że wyjątkowo dadzą gry w wersji pudelkowej).

Święta to robienie w konia a nie promocje.
W wakacje czyste były po 1100, a w realu jakiś czas temu po 1000 nawet.

Taniej pewnie będzie po nowym roku.
@jkbck: ja bym brał inny zestaw , fifa i star warsy bedą w ea accces niedługo. Wolałbym inne gry a te można na Allegro jako kody kupić z bundli taniej.
@bauagan: Nie jestem zupełnie w temacie EA Access.
@michalind: Golasa za 1000 też bym brał bez zawahania. Widziałem kiedyś za 1200 z Kinectem, ale na drugi dzień już nie było (nie dziwne w sumie).
@MRacheron: @norbw74: Jeśli symboliczne, to chyba nie bardzo jest na co czekać ;)

Trzeba tylko spieniężyć X360 :P