2) Przedstawiam ludzi, którzy razem z Wami szukają składu do turnieju (zaplusowali komentarz w poprzednim wpisie) Także napiszcie do siebie na priv i zbierajcie skład :D Czas do niedzieli, do godziny 23:59 ( ͡°͜ʖ͡°) Przypominam, że nie musicie brać ludzi z tej samej rangi. Możecie brać tak naprawdę z każdej, ale polecam mniej więcej 1-2 rangi +/- żeby nie było pretensji że ktoś noob :P No chyba że macie tutaj cumpli z wyższych rang to wiadomo.
Upewnijcie się o rangę pytając na PW, niektóre z nich uległy drobnej zmianie.
Nie wiem czemu, ale nie skopiowałem tej rangi do poprzedniego wpisu. O co chodzi? Jeżeli szukacie ludzi do turnieju i chcecie zagrać, zaplusujcie ten komentarz! Zawołam was do następnego wpisu (jutro)
MAM NA IMIĘ ANDRZEJ SMOLCZEWSKI, POCHODZE Z MAŁEJ MJEJSCOWOŚCI POD WARSZAWOM. GRAM W CSA OD 5 LAT, KIEDYS Z MAMOM GRALEM W 1.6 POTEM Z BRATEM W CSOURCE A TERAZ GDY MAM JUSZ 15 LAT PRAWIE GRAM W CS:GO. MOJA RANGA TO GOLD NOVA 2 ALE MAM HAKSY I WBIŁEM GLOBALA ( ͡°͜ʖ͡°) (NIE NO RZARCIK Z TYMI HAKSAMI HEHHEHE). MAM WIELU IDOLÓW ZE ŚWIATA COUNTER
Piąteczek, piątunio! Idealny dzień do zebrania składu, a wieczorem żeby gdzieś wyjść na miasto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1) Wyniki Straw Poll (ankiety) są następujące:
http://i.imgur.com/HJa3O4Q.png
http://strawpoll.me/6045336/r
Oznacza to, że w turnieju mogą brać udział tylko ludzie z wykopu. Przegłosowano jednym głosem!
2) Przedstawiam ludzi, którzy razem z Wami szukają składu do turnieju (zaplusowali komentarz w poprzednim wpisie) Także napiszcie do siebie na priv i zbierajcie skład :D Czas do niedzieli, do godziny 23:59 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przypominam, że nie musicie brać ludzi z tej samej rangi. Możecie brać tak naprawdę z każdej, ale polecam mniej więcej 1-2 rangi +/- żeby nie było pretensji że ktoś noob :P No chyba że macie tutaj cumpli z wyższych rang to wiadomo.
Upewnijcie się o rangę pytając na PW, niektóre z nich uległy drobnej zmianie.
·٠•● The Global Elite ●•٠·
@malpaa, @Pan_Smalec, @cecop, @magitsznydanjel, @Irevall, @slayer90, @Colek
·٠•● Supreme ●•٠·
@Puchalke69, @Pepego, @pkrr, @Essteh, @boss69, @c1nu, @smok01, @ryyyan, @manorips, @galeczek, @marecki1906
·٠•● LE / LEM●•٠·
@sampletext, @Musiek_, @sekretny, @konzo12, @nikiszafa, @axino, @wsumietoniewiem, @Caishen, @king861, @aluskonik, @Zywe_Guwno, @vicking,
·٠•● DMG●•٠·
@ZmienNazwe, @AlmostDivine, @Makku11, @czuczupikczu, @NMetyloAmfetamina, @ThatFeel
·٠•● MG 1 - MG 2 ●•٠·
[Wyjaśnienie w komentarzu]
·٠•● MGE●•٠·
@mojwa, @Algady, @leworwel
·٠•● Nova III - Nova IV ●•٠·
@rawr, @Haz3L, @Radzik160, @Luris, @krzyszo, @Pro_Proboszcz, @PiotrasSNK, @vaandee
Czas do niedzieli, do godziny 23:59
#mirkogsturniej
http://steamcommunity.com/groups/mirkogamingsquad/discussions/4/520518053446547256/
lub wejść na steam --> grupa MirkoGS --> Dyskusje --> zmiana rangi
Nie wiem czemu, ale nie skopiowałem tej rangi do poprzedniego wpisu. O co chodzi? Jeżeli szukacie ludzi do turnieju i chcecie zagrać, zaplusujcie ten komentarz! Zawołam was do następnego wpisu (jutro)
[]
@moreover: jestem LE obecnie ;)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
MAM WIELU IDOLÓW ZE ŚWIATA COUNTER
Komentarz usunięty przez autora