Aktywne Wpisy
budep +1825
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
MIREKFAJFUS +942
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#randomanimeshit
@kurokaeru: ludzie dalej kupują te bethesdowe gówna t(ツ)_/¯
@Don_Cruzado:
@megamas: Po prostu mnie nudzi, nic mnie w niej nie interesuje, nie mogę jakoś złapać historii nic po prostu jakoś pograłem bo pograłem, posłuchałem początku fabuły ale jakoś nie interesuje mnie kto gdzie jak.
@Marzec: MSG2 i 3 są spoko, 5 ... matko święta za jakie grzechy ! Co do falloutów ... to 4 jest moją "pierwszą"
@Don_Cruzado: Nawet OP nie lubi Kirino.
?, rozwiń proszę.
@Don_Cruzado:
Dawno, dawno temu kiedy jeszcze na ziemi panowały smoki, a dokładniej w lutym rok temu jak odwiedziłem pana stomatologa i zostawiłem ponad 2k srebrnych monet ze najwspanialszego kraju cebuli przestałem słodzić.