Wpis z mikrobloga

Mirki jak to jest z banami na handel na steam? I jak to jest z tym popularnym scamem na zmiane jakiści broni w ofercie? (Np ft na bs itp) czy valve traktuje takie oferty jako scam?
#csgo
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MHS_Legend: Baaaardzo ciężko jest dostać bana na handel od steama. Musisz albo kraść konta, albo wysyłać oferty w stylu "Zostaniesz 20 euro jak zaakceptujesz" w innym przypadku nie ma szans
  • Odpowiedz
@Maze21: @Perlo: dzięki chłopaki kont nie kradnę,fake dolarow nie rozdaję. Ale dzis troche niepokój miałem bo dostałem oferte awp asiimova ft za 6 kluczy od jakiegos nieogara, a potem pół dznia typ mi jęczał o jakiś banach i ogólnie jakies #!$%@? muje dzikie węże że jestem scamerem a sam oferte wysłał. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale skoro valve ma do tego ludzki stosunek to
  • Odpowiedz
@MHS_Legend: Jak sam dostałeś ofertę to już w ogóle nie ma o czym mówić, prędzej mi z dropa Dragon Lore poleci niż za takie coś dostaniesz bana. Ogólnie bardzo spokojnie, żadna wymiana item za item bez dopisków o euro, kodach itp nie jest banowalna. Inna sprawa to ban na SteamRep, ale ostatnio strona już nie jest taka groźna i mało banują
  • Odpowiedz