Aktywne Wpisy
Cinoski +88
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +93
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Wrzucilem do tabletu i przejechałem hdtune, klasę 10 trzyma, a nawet często wyżej. Skan żadnych bad sectorów nie wykrył
Wrzuciłem film 13GB i odpaliłem na tablecie, działał płynnie, poklikałem i nie było żadnych ścin. Więc chyba jest legitna
Popartycjonowałem, 9GB ex4 na aplikacje na androida i 20GB na NTSF na dane do androida i windowsa na raz(tablet na obu systemach widzi NTSF, ex4 nie jest w ogóle widoczne, tylko jako magazyn dla app2sd). I działa. Grałem w hearthstone z androida i windowsa zainstalowanych na karcie i nie było czuć żadnych ścin czy cokolwiek
A i człowiek chce sobie przeinstalować office 365 na kartę sd(2GB) - taki #!$%@?, nie da się. zawsze zainstaluje się na C i w najwyższym możliwym pakiecie... #microsoftcwel
przyszla też latarka z ładowarką i akumulatorkami, malutka strasznie, ale świeci porządnie. Tez od techubuja
#itemyzchin #jd #chinskiecuda
w opisie
16GB/32GB/64GB/128GB-Class 10 a jest to 32 więc class 10 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
nic sie nie dzialo z nią na razie