Wpis z mikrobloga

• 1660
Wolę mieszkać w zacofanym, lekko rasistowskim i ksenofobicznym kraju niż zdychać po tym jak się wybrałem na koncert czy wyszedłem na spacer ulicami Paryża. Żryjcie gruz lewusy razem z tymi poparańcami.
#francja #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vuvkid: historii się ucz bo akurat okres w którym to brudasy atakują jest dość krótki a terroryzm jest znacznie starszy
lata ołowiu we Włoszech to była dopiero impreza, IRA, ETA, frakcja czerwonej armii, FARC
teraz to jest w sumie spokój a media i ludzie panike sieją jakby świat miał się zaraz przestać kręcić. trochę ludzi zginęło, ok- zawsze ginęli
terroryzm konserwatystów też bywał
  • Odpowiedz
@vuvkid: to bardzo dobra uwaga. podróżowałem trochę i w wielu krajach przy wejściu do każdej instytucji publicznej - bramki jak na lotnisku.
i to stare, zakurzone, działają bowiem od lat.
a u nas ich nie ma - i naprawdę chciałbym, żeby nigdy nie były potrzebne.
  • Odpowiedz
@vuvkid: pokolenie nawet nie minęło, mgnienie oka
wiatr historii zawieje z innej strony i może za kolejne mgnienie spokojny muzułmanin będzie się bał że mu katolik łeb u-------i
ludzie to bydło bez względu na kolor skóry i wyznanie; nawet w księdze rodzaju bozia o tym pisze

Nie będę już więcej złorzeczył ziemi ze względu na ludzi, bo usposobienie człowieka jest złe już od młodości1. Przeto już nigdy nie
  • Odpowiedz
@vuvkid: a co mnie obchodzi do czego masz się jak
tłumaczę ci tylko że nic ci nie pomoże że żyjesz w jak sam to napisałeś

lekko rasistowskim i ksenofobicznym kraju

część niemców pewnie też się cieszyła że adolf doszedł do władzy a potem zdechli na froncie wschodnim i nikt ich nie pytał czy chcą tam jechać
  • Odpowiedz
@vuvkid: no właśnie to inny problem - nasze państwo istnieje teoretycznie. przy byle powodzi czy innej klęsce widać, że nie ma żadnych służb.
nie ma obrony cywilnej, wojska, nic.
państwo umie tylko wypisywać mandaty za przejście na czerwonym.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@JulioIglesiasSexualPredator: 40 lat temu to się u siebie mordowali nazwzajem i c--j kogo obchodziło, że to ma miejsce na terenie ich państwa. dzisiaj to ma miejsce na terenie państw, które są blisko nas. Co będzie za 40 lat? C--j mnie to obchodzi, teraz jest potrzebne rozwiązanie problemu.
  • Odpowiedz