Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -

TakiSeLogin +460

@hiroszi: ja np. gołąbki.
Myślisz że my nie mamy co robić tylko za każdym razem odpowiadać na te same, powielane pytania? Wszedłbyś czasem na tag, poszukał, zanim zadasz pytanie.
Szanuj nas, my będziemy ciebie szanować. Obserwuje ten tag, bo bardzo chętnie pomagam w elementach, co nie ma w google. A tutaj... co pomagać...
@hiroszi: to to czego szukałeś? Jeśli widzisz że więcej tam jest pozytywow do symfony, to oznacza ze mirki sądzą ze symfony lepsze.
Zobacz też różnicę między subami tymi tagami.