@m00n: to teraz pytanie-klucz. Czy ten trick F2 był każdemu znany? Czy wystarczyło po prostu iść do przodu by to zdobyć? Nie. Tutaj jest na odwrót, przechodzisz 10 minut gry i zdobywasz pancerz. Brzmi świetnie.
@deadmoose: Czy to jest najlepszy pancerz w grze? Może PA w F4 jest po prostu przecietnym pancerzem ncizym combat armor w F2? W F1 miałeś PA w polowie gry, w f2 jak uczciwie to w 2/3 gry nieuczciwie bardzo szybko, w f3 w miarę szybko jak ciągnałęs tylko głowny wątek, w nv tez w połowie. Mnie akurat PA nigdy nie jarał wolałem klimatycznie biegać w comabt leather jacket :)
@deadmoose: to typowa pokazówka bethesdy - w F3 tak samo od razu znajdowales najpoteżniejszą broń, ale z dwoma czy trzema strzalami.
jesli chodzi o power armor - żre paliwo jak cholera, nie ma sensu w nim eksplorować, używasz go tylko do cieższych walk. w połączeniu z minigunem świetnie sie sprawdza do masakrowania ghuli, którzy często atakują potężnymi falami. minus taki, że na survivali jeden magazynek miniguna starcza gdzieś tak na max
kupilem se dziś ten polecany na wykopie keczup roleski i powiem szczerze ze myslalem ze bedzie lepszy no ale nie jest zly zeby nie bylo, ale czy go kupie drugi raz to musze sie zastanowic jeszcze
Oglądam tak sobie Rancho nad ranem i kurde widze ze dobre aplikacje ma na pulpicie Lucy jako wójt xD uTorrent i GTA4 xD #ranczo #heheszki #seriale #gry
To jakiś żart? Po godzinie gry, z czego 50 minut zeszło mi na obijaniu się mam pancerz wspomagany i działko?
źródło: comment_4rQ9Qcqas5bMyIYPlua2igW8V9chKnMx.jpg
PobierzTutaj jest na odwrót, przechodzisz 10 minut gry i zdobywasz pancerz. Brzmi świetnie.
jesli chodzi o power armor - żre paliwo jak cholera, nie ma sensu w nim eksplorować, używasz go tylko do cieższych walk. w połączeniu z minigunem świetnie sie sprawdza do masakrowania ghuli, którzy często atakują potężnymi falami. minus taki, że na survivali jeden magazynek miniguna starcza gdzieś tak na max