Aktywne Wpisy
wolskiowojnie +60
https://www.bbn.gov.pl/pl/wydarzenia/9624,Debaty-Strategiczne-BBN.html
Skoro już mogę oficjalnie o tym pisać: 21 marca (wtorek) będzie mieć miejsce pierwsza debata #debatystrategicznebbn na temat: "Kierunki rozwoju sił zbrojnych RP wobec współczesnych zagrożeń(...)."
Której będę uczestnikiem. Prelegenci:
1. Pan generał Tomasz Piotrowski (dowódca operacyjny Rodzajów Sił Zbrojnych)
2. Pan Piotr Wojciechowski (prezes zarządu WB Electronics)
3. Pan Sebastian Chwałek (prezesa zarządu PGZ)
4.Pan Piotr Małeckie (CEO grupy D24)
5. ja
Debatę poprowadzi Marek Świerczyński z POLITYKI
Debata
Skoro już mogę oficjalnie o tym pisać: 21 marca (wtorek) będzie mieć miejsce pierwsza debata #debatystrategicznebbn na temat: "Kierunki rozwoju sił zbrojnych RP wobec współczesnych zagrożeń(...)."
Której będę uczestnikiem. Prelegenci:
1. Pan generał Tomasz Piotrowski (dowódca operacyjny Rodzajów Sił Zbrojnych)
2. Pan Piotr Wojciechowski (prezes zarządu WB Electronics)
3. Pan Sebastian Chwałek (prezesa zarządu PGZ)
4.Pan Piotr Małeckie (CEO grupy D24)
5. ja
Debatę poprowadzi Marek Świerczyński z POLITYKI
Debata
co myślicie o tym, aby przed współżyciem z nową partnerką/partnerem iść razem na badania lub przedstawić sobie badania na wenery? #kiciochpyta #seks #rozowepaski #niebieskiepaski
Gdyby taką decyzję podjął minster środowiska z rządu PO czy SLD niechybnie czytalibyśmy komentarze, że po prostu wziął w łapę od producentów ekranów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #infrastruktura #drogi #tysiacurojenniezaleznychmediow #albomozeitymrazemnieurojen
@JogurtMorelowy: Ale mamy erę "odnowy moralnej" więc wiesz...(╥﹏╥)
W tym co napisałeś prawdą jest tylko to że J. Szyszko wydał to rozporządzenie. Nie napisałeś natomiast tego, że to za rządów PO wystąpiło "restrykcyjne" przestrzeganie feralnego rozrządzenia.
Poza tym artykuł kończy sie wypowiedziami Szyszko który stwierdza:
Nie spodziewałem się aż takiego efektu rozporządzenia – tłumaczy b. minister w rozmowie z „Rz".
Sądziłem, że ekrany powstaną tam, gdzie jest duże zagęszczenie ludności –
Jasne, ale czy nie można było zmienić przepisów?
@JogurtMorelowy: a tak wziął lewak z pisu w łape ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Nigdzie nie napisałem że jesteś zwolennikiem PO, ani czytelnikiem GW.
2. Co to znaczy, że inwestycja zostałaby wstrzymana na "długi czas"?
3. Z ciekawości zapytam. Kiedy PO odkręciła te przepisy, w 2007 r. gdy doszli do władzy, czy może trochę później, gdy "przyjaciele królika" już byli syci?
1. "wracaj komentować na stronę Wyborczej".
2. Pogooglaj sobie, jak się wydaje decyzję środowiskową, ile czasu zajmują konsultacje społeczne i inne działania, będziesz wiedział.
3. Na trzecie też myślę w Google znajdziesz odpowiedź.