Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +571
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
diGIO +44
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna
Spedziłem ostatnio noc w wytrzeźwiałce w Wawie, dostałem rachuneczek na 300 ziko, chciałem zapłacić, ale przetarła mi sie ta kartka z rachunkiem i nie widac dwóch ostatnich cyfr numeru konta bankowego.
Dzwoniłem ze dwa dni, zero reakcji, szukałem na necie numeru konta, ale znalazłem info ze od 2013 r za taki pobyt nie trzeba płacić.
Jak to jest? Płacić? Nie płacić?
Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze dla normalnie zyjacego czlowieka bedzie ta przyjemnosc bezplatna.
Komentarz usunięty przez autora
Miałem płacić, ale troche mnie zdenerwował fakt, że nikt tam nie potrafi podnieść słuchawki i udzielić informacji.
Znajdzie się może jakiś haker, który załatwi ten numer konta?