Aktywne Wpisy
aadamovy +71
Jestem żonaty od 2 lat, ogólnie byliśmy razem 9. Przed ślubem spotykaliśmy się po pracy/studiach wieczorami na 2-3 godziny dziennie i tak się to kręciło. Po ślubie mieszkamy razem w mieszkaniu które dostaliśmy od jej rodziców. Z mojej pensji płacimy mieszkanie i żyjemy jej pensje odkładamy. Do odłożonych pieniędzy nie mam dostępu, żona twierdzi że ciężko pracowała na te oszczędnośc,i na kursy do pracy czy PlayStation pożyczałem od znajomych. Żeby z odłożonych

Wsxedcrfv +99
Przy okazji, że dostałem pierwszy przelew po podwyżce w #pracbaza oraz #!$%@? Holeckiej z #tvpis, robię skromne #rozdajo - 150 zł czek blik do wypłaty w bankomacie obsługującym wypłaty blik.
Zasady:
1) Biorą udział osoby, które zaplusują ten wpis i napiszą komentarz co zrobią z tą kwotą :p
2) Zielonki i osoby z mojej czarnej listy nie biorą udziału
3) Bywalcy tagów związanych z MMA, patostreamami, konserwy, antyszczepy i płaskoziemcy też
Zasady:
1) Biorą udział osoby, które zaplusują ten wpis i napiszą komentarz co zrobią z tą kwotą :p
2) Zielonki i osoby z mojej czarnej listy nie biorą udziału
3) Bywalcy tagów związanych z MMA, patostreamami, konserwy, antyszczepy i płaskoziemcy też

Otóż zaczynamy pracować w firmie na githubie i lokalnym serwerze, a u mnie jest na kompie problem z 64 bitową wirtualizacją.
Procek to FX-6100 a model płyty głównej to MSI 760GM-P21(FX). Z tego co czytałem to procek obsługuje AMD-V, więc z nim problem być nie powinno, jednakże płyta główna w ustawieniach Biosu nie ma żadnych ustawień pod względem wirtualizacji. Pytanie zasadnicze, które płyty główne pod AM3+ będą w stanie obsłużyć bezproblemowo wirtualizację 64bit? Sam bym spokojnie do tego doszedł, jednakże producenci nie piszą NIC o AMD-V oraz nie wspominają nic przy specyfikacji odnośnie wirtualizacji. Help ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Link
Też zwraca True?
Komentarz usunięty przez autora