Wpis z mikrobloga

Mireczki, ostatnio sporo latam i nurtuje mnie jedna sprawa - po jaką cholere powstało lotnisko pt. Warszawa-Modlin?
Ja rozumiem, że Okęcie jest zbyt prestiżowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) na obsługiwanie Ryanaira, ale dlaczego od razu dedykować mu osobne lotnisko?
Kompletnie nie kupuje argumentu, jakoby Okęcie nie miało już "mocy" przerobowych. Pomijając fakt, że pustki tam są zwykle, to taki Gatwick obsługuje prawie 4 razy więcej pasażerów a ma połowe mniej pasów startowych.
O ile w przypadku Rzeszowa czy Zielonej Góry mogę zrozumieć argumenty typu "hurr durr za daleko do warsiawy, a u nas tylu chetnych na latanie etc" - no to w tym wypadku ten jeden naturalnie odpada.
Ktoś coś?
#lotnictwo #lotnisko #okecie #lotniskochopina #modlin #warszawamodlin
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nawet slaby grafik (w sensie brak jakis wiekszych artystycznych umiejętności) ogarniajacy tylko 2D (photoshop / illustrator / corel / ew. jeszcze cos do DTP) nie powinien miec problemu ze znalezniem pracy przy klepaniu jakis prostych reklam, banerow, czy layoutow i interfacow.

@frogfoot: Otóż do tego zmierzam - że w miare ogarniający grafik nie ma problemu z pracą i to za wiecej niz minimum.
Gorzej z tymi, ktorym się WYDAJE... I
  • Odpowiedz
Oczywiscie nie wiem jakie Hypnotoad ma umiejetnosci, ale skoro napisal, ze skonczyl studia i ma za soba jakies zlecenia, to wspomniane minimum musi ogarniac.

@frogfoot: no nie wiem, to bylby w takim razie wyjatkiem w skali kraju ktory nie ma pracy w temacie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@frogfoot: sęk w tym że dobrze sobie radziłem, ale od jakiegoś czasu janusze prowadzą ze mną licytacje przez telefon bo ktoś tam zrobi taniej i czy sam nie zejdę z ceny - w sumie to przepełniło czarę goryczy, szczególnie ostatni janusz który chciał żebym z 200zł do 80 zszedł bo ktoś mu zaoferował to samo za 100zł :)

i tak wiem, że mogę brać zlecenia z całego świata, ostatnio za
  • Odpowiedz