Aktywne Wpisy
hacerking +249
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Piotrek7231 +73
#mecz #stadionowejedzenie #pilkanozna #jedzenie #ligagrecka
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Ocena
- 1 49.3% (451)
- 2 5.1% (47)
- 3 4.3% (39)
- 4 4.9% (45)
- 5 36.4% (333)
Ja rozumiem, że Okęcie jest zbyt prestiżowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) na obsługiwanie Ryanaira, ale dlaczego od razu dedykować mu osobne lotnisko?
Kompletnie nie kupuje argumentu, jakoby Okęcie nie miało już "mocy" przerobowych. Pomijając fakt, że pustki tam są zwykle, to taki Gatwick obsługuje prawie 4 razy więcej pasażerów a ma połowe mniej pasów startowych.
O ile w przypadku Rzeszowa czy Zielonej Góry mogę zrozumieć argumenty typu "hurr durr za daleko do warsiawy, a u nas tylu chetnych na latanie etc" - no to w tym wypadku ten jeden naturalnie odpada.
Ktoś coś?
#lotnictwo #lotnisko #okecie #lotniskochopina #modlin #warszawamodlin
@frogfoot: Otóż do tego zmierzam - że w miare ogarniający grafik nie ma problemu z pracą i to za wiecej niz minimum.
Gorzej z tymi, ktorym się WYDAJE... I
@frogfoot: no nie wiem, to bylby w takim razie wyjatkiem w skali kraju ktory nie ma pracy w temacie ( ͡º ͜ʖ͡º)
i tak wiem, że mogę brać zlecenia z całego świata, ostatnio za