Aktywne Wpisy
Norbercikk +133
Przed Państwem Idol niektórych Wykopowiczów i przedstawiciel najprawdopodobniej kilku milionów osób.
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu #polityka
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu #polityka
w3exe +2045
#tvpis oni nie są normalni. Witamy na Białorusi
Też przez to przechodziłam. Pamiętam doskonale, jak nie lubiłam spędzać z nimi czasu, jak często na nich narzekałam, jak krzyczałam na nich, gdy moje argumenty do nich nie trafiały. Doprowadziłam mamę raz w życiu do łez.
Ale teraz, chyba dorosłam. Zrozumiałam, jak ważna jest dla mnie rodzina, moi rodzice, mój brat, który właśnie przeżywa "wiek buntowniczy". Zaczęłam doceniać to, ile dla mnie zrobili i ile dla mnie wciąż robią. Teraz rodzice są moimi najlepszymi przyjaciółmi i żałuję tego, że czasem zachowywałam się tak, jak opisałam wcześniej, bo widzę, jak bardzo się starali wychować mnie na taką osobę, jaką jestem teraz. Widzę, że dla mnie zrobiliby wiele, odejmą sobie, by dać mi.
Dlaczego o tym piszę? Matkę masz tylko jedną. Ty i Ty również. Doceń jej trud, jeśli jest niedaleko Ciebie, podnieś dupę sprzed komputera, idź do niej i poświęć jej chwilę swojego czasu. Jeżeli się z nią pokłóciłeś, pogódź się.
Nie mieszkam z rodzicami łącznie od roku. Może to dało mi tyle do myślenia. Może to uświadomiło mi fakt, jak bardzo są dla mnie ważni. Właśnie od nich wróciłam. Po każdej wizycie u nich mam skłonności do takich refleksji.
Możesz scrollować dalej.
#oswiadczenie #feels #przemyslenia #dobrywieczor
Komentarz usunięty przez autora
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
@polusiowa: nie mieszkasz z nimi, więc już Cię nie ograniczają, niczego Ci nie zabraniają etc. więc nie macie powodów do kłótni
wpadasz jak do kolegów, jedzonko, co tam słychać, fajnie że wpadłaś,
Wiadomo mieszkając z nimi, człowiek się czasem pokłóci. Ale to nie znaczy że od razu ich nie szanuje i przestaje doceniać.
Człowiek z wiekiem zaczyna widzieć ile rodzice dla niego zrobili. Bo przecież mogli się zupełnie na moje życie nie zdecydować - nie mieć dzieci i żyć sobie jak "ptaszki" - bezstresowo.
jestem przeciez wykopowym ekspertem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora