Siedzimy już w kuchni jedząc pyszną szamkę i nagle pada pytanie. "Skąd masz przepis" no to ja dumnie odpowiadam z Mirko. ( ͡º͜ʖ͡º). "Z Mirko" - pyta, a ja zaczynam tłumaczyć jej zasadę działania, opisywać śmieszne wpisy i śmieszne obrazki. Różowy zaciekawiony dopytuje. Ja rozochocony opowiadam coraz więcej, aż dochodzę do popularnych tagów. Śmieszkujemy z #cytatywielkichludzi oraz #leszeksmieszek i w końcu przechodzimy do #logikarozowychpaskow. I tu pojawia sę problem bo mój różowy twierdzi, że historie są zmyślone. Ja #zgrzytrzonowych i myślę "ja Ci jeszcze udowodnię gnoju!" No ale jak udowodnić ze historię z wypoka są prawdziwe przynajmniej te z tagiem #truestory ?
@kokosss12: polecam #pitrasiacontent i jeszcze ostatnio była kłótnia dwójki kochanków-graczy. To musi być prawdziwe, bo takie #!$%@? musi zachodzić w czasie rzeczywistym.
http://www.wykop.pl/link/1086835/gotuj-z-wykopem-chinszczyzna/
Siedzimy już w kuchni jedząc pyszną szamkę i nagle pada pytanie. "Skąd masz przepis" no to ja dumnie odpowiadam z Mirko. ( ͡º ͜ʖ͡º). "Z Mirko" - pyta, a ja zaczynam tłumaczyć jej zasadę działania, opisywać śmieszne wpisy i śmieszne obrazki. Różowy zaciekawiony dopytuje. Ja rozochocony opowiadam coraz więcej, aż dochodzę do popularnych tagów. Śmieszkujemy z #cytatywielkichludzi oraz #leszeksmieszek i w końcu przechodzimy do #logikarozowychpaskow. I tu pojawia sę problem bo mój różowy twierdzi, że historie są zmyślone. Ja #zgrzytrzonowych i myślę "ja Ci jeszcze udowodnię gnoju!" No ale jak udowodnić ze historię z wypoka są prawdziwe przynajmniej te z tagiem #truestory ?