Aktywne Wpisy

trzeci +46

gracilis +20
Ja to jestem ciężki frajer.
Jestem sobie na stażu lekarskim i ze względu na to, że sam wojewoda płaci mi 5,2k netto plus coś tam ekstra to źle się czuję jakbym nie przychodził do pracy. A inni mają to w dupie...
TOTALNIE W DUPIE. Ludzie po prostu nie przychodzą ,bo nikt tego nie pilnuje i mało kto tego wymaga.
WIecie, staż, taki 6 rok ale za 70tys. lecenie w #!$%@?. Jesteś sobie
Jestem sobie na stażu lekarskim i ze względu na to, że sam wojewoda płaci mi 5,2k netto plus coś tam ekstra to źle się czuję jakbym nie przychodził do pracy. A inni mają to w dupie...
TOTALNIE W DUPIE. Ludzie po prostu nie przychodzą ,bo nikt tego nie pilnuje i mało kto tego wymaga.
WIecie, staż, taki 6 rok ale za 70tys. lecenie w #!$%@?. Jesteś sobie

Naprawdę, bez tej baby z chopem, Grażynki z Januszem #polscytruckersi byłoby całkiem dobrym programem, w nowym odcinku dodali pilotów gabarytów, też ciężki kawałek chleba ale muszą oczywiście przeplatać Rosję z wojażami kłócącego się małżeństwa... Tym razem nie było tej laski za kierownicą ale w kolejnym odcinku ma być, spoko jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) (。◕‿‿◕。)
A, zawołam #ets2 i #eurotrucksimulator2
@Da_R_ecky: #bekaztransa
Almerka wydaje się bardziej ogarnięta od Iwony i w sumie dobrze że to ona jest w programie. Iwona w opowiadaniu jest taka kluchowata jak dla mnie. Formuła programu jest troche #!$%@?, tj. ta formuła "zaraz po przerwie..." a potem "... przed przerwą" i program się rozciąga. No ale ogólnie na plus :P