Aktywne Wpisy
zackson +5
Co można zrobić samemu (+ szwagier) w mieszkaniu deweloperskim bez żadnego doświadczenia? Nauka przez oglądanie tutoriali na YT xD Na razie tylko malowanie + kładzenie podłogi (panele) przychodzi mi do głowy. Płytki w łazience za duże ryzyko, że będą krzywo. Meble robi stolarz.
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
apeee +54
PiS zmienia zdanie ws. zakupu śmigłowców Caracal dla polskiej armii
Kontrakt na śmigłowce wielozadaniowe Caracal nie zostanie jednak unieważniony - dowiaduje się Radio ZET. Przed wyborami politycy PiS krytykowali rząd Ewy Kopacz za to, że parafował umowę z francuskim konsorcjum produkującym Caracale. Zapowiadali, że po przejęciu władzy anulują ten przetarg.
http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/PiS-ws.-smiglowca-Caracal-00013663
Ja wiem, że PiS uwielbia Amerykanów, ale niech w takim razie kupią od nich, bo ja wiem, Chinooki?
#neuropa #4konserwy #wojsko #caracal #lotnictwo
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli umowa zostanie podpisana to się mogą PiSowcy cmoknąć w nos. Nic nie zmienią. Co najwyżej dokupią w przyszłość Hawki.
All hail the Guardian!
Ps. Już tak jak pisze biczplis - jak tak bardzo chcą dobrze zrobić amerykanom to
@LooZ: Tylko ktoś musiałby je najpierw wystawić do przetargu, a nie lecieć w c---a jak w przypadku ostatniego?
Niech ktoś kto ma w domu symulator śmigłowców zrobi AMA i wybierzemy właściwy. :D
Czy może PiS chce zaoszczędzić na wojsku i obronności, żeby każdy dostał te 500 zł na dzieciaka :D
@LooZ: No właśnie, ale piszesz
Co znaczy "PiS weźmie"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem skąd pomysł, że mieliby dostarczyć amerykanie? Wygrali jakiś przetarg? Zgłosili się z seahawkami? Oddadzą nam za darmo? No więc jak już sobie fantazjujemy na temat "brania śmigłowców" to może tak jak napisałem wyżej.
@LooZ: Nie wiem czy to "redaktorzy" Radia Zet czy politycy PiS są takimi ignorantami...