@mademoiselleX: Teraz jesteś silną i niezależną kobietą, kup kota, na razie jednego, reszta przyjdzie z czasem. Potem kupisz drugiego, razem zrobią trzeciego.
@mademoiselleX: : Zabawne jest to, że połowa z Was zdaje się myśleć, że były kłótnie i (najlepiej) lanie. Toksyczność wiąże się z wypalaniem siebie powoli "na trasie związku". Zmieniliśmy siebie wzajemnie (głównie na lepsze). Ale też dalsze trwanie w tym małym częściowo wyimaginowanym bagnie stopowałoby (głównie jego) przed realizowaniem marzeń a mnie przed normalnym życiem, bez czekania na ich spełnienie.
@spicmen: Pytanie, czy czujesz, że ten festiwal #!$%@? jest ważniejszy od Ciebie. Nic nie dzieje się bez pracy. A jeśli ona nie jest jakkolwiek plastyczna pod kątem współpracy do osiągnięcia jakiegokolwiek wspólnego celu to mamy problem. To, czy dalej będziesz prowadził tą paradę problemów to Twoja decyzja.
To nie jest temperatura dla białego człowieka. Ponad 20 stopni w Warszawie o 2:30. W nocy organizm potrzebuje chłodu do wypoczynku. A jutro ma być jeszcze cieplej.
Właśnie zakończyłam cudowny, ale i toksyczny związek.
I nie wiem, co teraz,
#nocnazmiana #oswiadczeniezdupy #przegrywczynieprzegryw
#takbylo
Ładne są do ruchania, zwykłe do ślubu
Toksyczność wiąże się z wypalaniem siebie powoli "na trasie związku".
Zmieniliśmy siebie wzajemnie (głównie na lepsze). Ale też dalsze trwanie w tym małym częściowo wyimaginowanym bagnie stopowałoby (głównie jego) przed realizowaniem marzeń a mnie przed normalnym życiem, bez czekania na ich spełnienie.
Komentarz usunięty przez autora
Nic nie dzieje się bez pracy. A jeśli ona nie jest jakkolwiek plastyczna pod kątem współpracy do osiągnięcia jakiegokolwiek wspólnego celu to mamy problem. To, czy dalej będziesz prowadził tą paradę problemów to Twoja decyzja.