Szukam myszy do komputera (laptopa). Na co dzień styka mi touchpad, ale jednak do obróbki zdjęć czy (czasami) gier bez myszki nie da rady. Tak żeby miała te dwa dodatkowe przyciski (przód-tył), normalny rozmiar i nie wyglądała jak jakiś potwór gejmingowy. Spodobała mi się M6580X. Znajdę coś ciekawszego w zbliżonym budżecie (do 50zł)? #myszka #myszki #komputery #informatyka #hardware #sprzetkomputerowy #laptopy
@mefisto506: miałem kiedyś bardzo podobną, sporo fragów w kałnter strajku mi dała, ale dość szybko się ujechała (lewy PPM zajechany, a w końcu w ogóle przestała działać) kiedyś nawet próbowałem ją reanimować ;s
@matti05: właśnie biorę też pod uwagę Zalmana ZM-M201R. Wydaje mi się, że ma taki bardziej smukły kształt od tej Gigabyte dzięki czemu może lepiej leżeć w dłoni (niższa jest).
@przemek6085: po półtora roku te boczne gumki zaczynaja się odklejać i ślimaczyć, przesuwając wraz z kciukiem, klej spod tegp wyłazi i klei sie do palców. Odradzam ta serię myszek. Lewy przycisk także przestał prawidłowo klikać po około roku, jakiś czas pomagało "docisniecie" styku i dwuklik znikał ale w koncu wykonczyły mysz te slimaczące sie gumki.
Spodobała mi się M6580X. Znajdę coś ciekawszego w zbliżonym budżecie (do 50zł)?
#myszka #myszki #komputery #informatyka #hardware #sprzetkomputerowy #laptopy
Naprawdę dobrze leży w ręce, w Media Markt czasami dostępny od ręki za około 60zł
Tu masz hama w kolorze czerwonow czarnym http://www.empik.com/mysz-hama-knallbunt-2-0-2000-dpi-2-4-ghz-hama,p1114262658,elektronika-p
kiedyś nawet próbowałem ją reanimować ;s
zeszła z owijka z kabla ale działa bez zarzutu do dzisiaj