Aktywne Wpisy
dzikiwonsz21 +18
Ale kupiłem gruza, ja #!$%@? XD
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@t3m4: kurcze, takie proste, a zjadłabym :D
@jokefake: nie jem rybek, ale pomyślę nad czymś w ten deseń :D
@stworzak: aaa, zjadłabym ʕ•ᴥ•ʔ nie mam tej przyprawy, ale chyba ostra papryka by się nadawała, jakiś czosnek, coś w tym stylu
papryka slodka, ostra, czosnek, moga byc ziola jakiekolwiek, dowolnosc - pasowac bedzie wszystko a czubryca to moje pojscie na latwizne zawsze ;)
Ewentualnie warzywa na patelnie + jako dodatek jakas fasola czy inne straczkowe z puszki w sosie pomidorowym ;)
makaron+sos smietanowy+mrozona zielona fasolka.
mozliwosci mnostwo, ogranicza Cie tylko kreatywnosc ;D