Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
szklarskaporeba +255
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Powiem wam jedno, mizogini, rasiści, obrzydliwe ksenofoby: nic nie wynaleźliście i niczego nie wymyśliliście. W większości przypadków jesteście tępakami, którzy powtarzają utarte slogany, nie do końca je rozumiejąc, dowartościowujecie się szownistycznymi hasełkami o "wielkości białego Polaka", rekompensujecie sobie brak powodzenia wśród kobiet ("WOLO CIAPAKÓW HURR DUURR") albo wmawiacie sobie, że wasze porażki to wina "ustroju, polityków, islamu i feministek". Gówno prawda. Jesteście po prostu przegrywami, którzy żyją w swoim wyimaginowanym świecie, pełnym wrogów, którzy podcinają wam skrzydła, przetłuszczają kuca i utwardzają beton w głowie.
#oswiadczenie #4kuce #4konserwy #neuropa #mowiejakjest #takaprawda
@steve__mcqueen: właśnie nie potrzebuję. przedstawiłem swoje zdanie, które najwyraźniej różni się od twojego. ale ty powołujesz się na badania i analizy, to z chęcią poczytam takowe podpisane przez uznane nazwiska, by zweryfikować swoje poglądy. w końcu na tym polega dialog, czyż nie?
Napomnę tylko, że mówiąc o rozwoju rasy żółtej miałem na myśli nie tylko (albo nie tyle co) postęp technologiczny takich np. Chin, co rozwój nauk logicznych a przede wszystkim kulturową dojrzałość. Takie Indie i ich buddyzm, dżinizm i hinduizm mają mają dorobek
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@YodaMonster: Mówisz o mieszkańcach Izraela, czy osobach, które wyznają judaizm? I co to ma do rzeczy?
@YodaMonster: I znowu coś gdzieś słyszałeś, ale nie do końca zrozumiałeś. Wielu poetów i inteligentów w tamtym czasie było zafascynowanych ideologią komunistyczną, której ideały - same w sobie - są dobre. Chodzi o równość, o walkę o równouprawnienie. Jednak kiedy Tuwim czy Szymborska dostrzegli, że to nie żadna walka o pokój i szczęście, a totalitarny reżim, odwrócili się od