Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.

robert5502 +102

#dziendobry mircy
#heheszki #cojapacze #cojarobietojanawetnie
źródło: comment_SQzePfnIjH7sXNjIkicb0jWV7Al241EF.jpg
Pobierzźródło: comment_rTZjTcUpsqByuAe5acAf86rBdKVI5mXu.jpg
Pobierzźródło: comment_7fYZOMHJvuVGbZ2sB6Zf7VIVLcCjjQgZ.jpg
Pobierzźródło: comment_hXRkHBzTToW4TXf4FrMp9QdVtIaKExBV.jpg
Pobierz@ogur:
@rovi:
Sunset, panowie. No filter :)
źródło: comment_H15PmpEi9QxnLXLjGqMxa1igYzqXJyOu.jpg
Pobierz@TheFriQ: teraz pije drina i ogladam chlopaki do wzięcia, idealnie zmarnowana sobota( ͡° ͜ʖ ͡°) polecam ten stan(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora