Aktywne Wpisy
grzypAtomowy +1283
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek
Wojciech_Skupien +668
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mam wrażenie, że większość to ludzie raczej z nizin społecznych albo młodzież. I ci, i ci są raczej beneficjentami "systemu", a narzekają na niego na każdym kroku.
Jakby tak każdy operator szpadla, kierowca taksówki albo studenciak miał zapłacić ze swoich za: szkołę, szpital, przedszkole, ubezpieczenie medyczne/wizytę u internisty, to by mu się odechciał liberałów...
Zacznijmy od tego, że jak ktoś nie jeździ komunikacją miejską to teraz płaci w podatkach za ludzi którzy jeżdżą.
Czyli idąc tym krokiem rozumowania zwiększmy podatki i dajmy 90% dofinansowania do chleba. #!$%@? w dupę ludziom, którzy nie jedzą chleba tylko rogale.
#logikapodludzi #bekazpodludzi #bekazlewactwa
rozumiem, że nie jeździsz komunikacją... ale na pewno są tysiące ludzi, dla których opłacenie dojazdu dziecka do szkoły to zbyt duży wydatek... jego dzieci nie powinny chodzić do szkoły?
Większość ludzi woli podzielić się ryzykiem z kimś innym.
Jeżdżę komunikacją, ale jakby nie było mnie na nią stać to bym jeździł rowerem albo chodził z buta. Wtedy by powstała firma, która ma bilety dla cebulaków za 2PLN i bym jeździł z innymi cebulakami w ścisku. A firma z drogimi biletami by upadła, okazałoby się szybko, czy musi to aż tyle kosztować.
Poza tym na pewno są tysiące ludzi, dla których opłacenie abonamentu playstation to zbyt duży wydatek... Jego
@grzegorzLHT: u liberałów nie ma darmowych lunchów...
Większość mieszkań w Polsce jest ubezpieczonych.