@InsaneMaiden: dwa miesiące przy dobrych wiatrach @GGrindzior: nie wiem, dostałem od rodziców w prezencie za piątkę z przyry ( ͡°͜ʖ͡°) @randall: złożyłem już oficjalną skargę u kierownika tego przybytku na zbyt duże nasłonecznienie, brak mchu i wilgoci ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) @mezon: chodzą
@dziobnij: @krzych0: mam mobilny net z nielimitowanym pakietem danych już od dłuższego czasu ( ͡°͜ʖ͡°) w końcu już trochę w szpitalu czasu spędziłem :D do tego mam raspberry pi działające z klientem torrenta, dysk wypchany filmami i serialami.. no i mirko oczywiście! ( ͡°͜ʖ͡°)
@dziobnij: zabrałem ze sobą dwa rozgałęzniki, żeby wszystkie zasilacze podpiąć :D okazało się, że nie mogę ich wnieść na salę, ale przy łóżku mam osiem gniazdek ;) skonfigurowałem malinę w domu, żeby tutaj ją włączyć i od razu złapała sieć ;) net mam z play i płacę jeszcze przez miesiąc 30PLN, później 50PLN za miesiąc
@gnida84: To jak masz Internet, filmy, torrenty, seriale, to człowiek może leżeć w tej sali nawet kilka miesięcy :) A jak sprawa z odleżynami? Musisz wstawać, ćwiczyć? Przecież nie będziesz leżał plackiem kilka miesięcy, bo albo byś dostał odleżyn, albo miał zanik mięśni.
Zalogowałem się ;)
Tylko nad wystrojem wnętrza muszę popracować
@InsaneMaiden: LoL teraz dopiero zauważyłem :D
@GGrindzior: nie wiem, dostałem od rodziców w prezencie za piątkę z przyry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@randall: złożyłem już oficjalną skargę u kierownika tego przybytku na zbyt duże nasłonecznienie, brak mchu i wilgoci ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@mezon: chodzą
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdrówka!
w końcu już trochę w szpitalu czasu spędziłem :D
do tego mam raspberry pi działające z klientem torrenta, dysk wypchany filmami i serialami.. no i mirko oczywiście! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
okazało się, że nie mogę ich wnieść na salę, ale przy łóżku mam osiem gniazdek ;)
skonfigurowałem malinę w domu, żeby tutaj ją włączyć i od razu złapała sieć ;)
net mam z play i płacę jeszcze przez miesiąc 30PLN, później 50PLN za miesiąc