Wpis z mikrobloga

#gry #eveonline
Po ostatnich przemyśleniach związanych z grami stwierdziłem, że spróbuje swoich sił z EVE Online. Już tak kiedyś próbowałem coś zdziałać ale wtedy tylko konto trial. Dziś jestem gotów kupić PLEXa więc może będzie lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Czy jest jakiś mirek, który pomógł by w grze? W sensie pokazał co robić by się nie nudzić i się wciągnąć? Zapisałem się do unseen academy ale póki co nie odpowiadają na zgłoszenie
  • 10
@vegaushp: @Redami:
miałem 2 podejścia do trialu, 2 razu brałem plexa z allegro - nie zostałem na dłużej, a szkoda - bo ciekawie się grało. ale wszystko trwało tak długo, chcesz polatać statuszkiem? 6 dni szkolenia kolego =.=
@Redami: żaden mirek Ci nie pomoże tak jak dobra korporacja która cyklicznie prowadzi szkolenia ze wszystkiego, bardzo polecam Chłopaków z Unseen Academy (a przy okazji pozdrawiam). Szkoda, że nie mam czasu na ta grę..
@Redami: Przejechałeś już cały tutorial? jest ważny żeby zalapać początkowe rzeczy. Potem faktycznie samemu jest nudno, a w korporacji fajnie. Jakbyś nie mógł nic znaleźć to się odezwij - wkręcę Cię do KarmaFleet