To ja tu siedzę na 4GB RAM, jakiś Phenom 945, o grafice już nie wspomnę, a tu firma utylizuje komputer warty parę tysi.
Jeśli rzeczywiście chodziłeś już do pracy gdy ja szedłem do komunii to tym gorzej świadczy o tobie. Te stałe docinki w moją stronę świadczą o tobie jako o bucu. ( ͡°͜ʖ͡°
W twoim profilu interesujące wzmianka: Uczeń tech. inf. Tak się składa dzieciaku, że ja pracuje od czasów, jak ty przyjmowałeś pierwszą komunię świętą, więc zamknij mirko i #!$%@? odrabiać lekcje z przyrki (✌゚∀゚)☞
@murgal: spokojnie, te komputery jeszcze dostaną drugie życie, pracowałem w firmie zajmującej się elektroodpadami i nowe sprzęty właśnie z takich firm schodziły na pieńku
@murgal: ciekawa zagwostka moralna. Czy wyciągnięcie z tego procka i sprzedaż na wolnym rynku będzie moralne? Teoretycznie nie. Ale czy utylizowanie takiego sprzętu jest moralne? Też nie. To marnotrastwo.
W każdym razie jeśli nie Ty lub firma, to edek z utylizacji to zrobi. Sądze, że te dobre podzespoły się nie zmarnują i będą jeszcze napędzać czyjeś GTA ( ͡°͜ʖ͡°)
@dodo_: nie wiem czy jest wielka różnica w tym procesie między Reichem i Polską, ale po zachodniej stronie, w niewielkim bawarskim mieście, mieszka sobie jeszcze obecny mąż mojej mamy, który sobie zlepił tak komputer, raz na jakiś czas go apgrejdując. Prowadzi do tego "działalność" przy naprawianiu kompów dla znajomych, także tego.
Ekologia.
#komputery #informatyka #pckastrrace
@frikuu: Przecież sam pisałeś.
Jeśli rzeczywiście chodziłeś już do pracy gdy ja szedłem do komunii to tym gorzej świadczy o tobie. Te stałe docinki w moją stronę świadczą o tobie jako o bucu. ( ͡° ͜ʖ ͡°
@frikuu: ALe mu pojechałeś nie ma co.
@frikuu: co ma firma wspólnego z krajem?
Ale czy utylizowanie takiego sprzętu jest moralne? Też nie. To marnotrastwo.
W każdym razie jeśli nie Ty lub firma, to edek z utylizacji to zrobi. Sądze, że te dobre podzespoły się nie zmarnują i będą jeszcze napędzać czyjeś GTA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prowadzi do tego "działalność" przy naprawianiu kompów dla znajomych, także tego.