Aktywne Wpisy
kopek +200
TVP to teraz tako drugi TVN xd
Co za kraj
Co za kraj
alonzoo3 +90
Pod koniec roku znajomi poznali mnie ze swoją wolną znajomą (30+).
Pierwsze spotkanie było całkiem obiecujące więc zaprosiłem ją na drugie. Powiedziała że jest bardzo chętna ale niestety miała wtedy dużo pracy (2 prace na raz) i nie da rady przez najbliższe 2 tygodnie. Mówię, to ok, daj znać jak będziesz miała czas to coś ustalimy. Powiedziała że ok. I od ponad miesiąca się nie odezwała.
Uznałem, że nie jest zbytnio zainteresowana
Pierwsze spotkanie było całkiem obiecujące więc zaprosiłem ją na drugie. Powiedziała że jest bardzo chętna ale niestety miała wtedy dużo pracy (2 prace na raz) i nie da rady przez najbliższe 2 tygodnie. Mówię, to ok, daj znać jak będziesz miała czas to coś ustalimy. Powiedziała że ok. I od ponad miesiąca się nie odezwała.
Uznałem, że nie jest zbytnio zainteresowana
- Lvl 23
- Idziesz do supermarketu po jedzenie
- Dochodzisz do takiego poziomu wtajemniczenia, że kupujesz makaron pełnoziarnisty i ryż brązowy
- O, może kupię dżemora
- Promocja na miód wielokwiatowy- 23 zł za 1,5 kg
- Czytasz etykietę.txt
- Zza pleców- Panie, Pan masz zamiar bimber na tym pędzić?
- wtf.wav
- No nie
- Panie, to jest mieszanina miodów, to się tylko na bimber nadaje.
Miej 23 lata i nie umiej kupować nawet miodu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #truestory #umrzec
@hocuspocus:
miody z supermarketu są OK, tyle, żeby nie kupować mieszanek, ale to jest napisane na etykiecie. Scukrzenie to naturalny proces i nie świadczy o niczym złym.
@ggggunit: i o takie komentarze to pisałem
no jak widzisz niekoniecznie :) każdy się cukrzy, mieszanki też.
@ggggunit:
albo co gorsza spoza UE, co ponoć z reguły oznacza Chiny. Ale wszelkie mieszanki niedobre, bo robione w wysokiej temperaturze, przy której miód traci swoje właściwości.
Rzepakowy może się scukrzyć po dwóch dniach, a akacjowy nawet kilka lat może pozostać płynny.
@ggggunit: polski miód > miód z UE > miód
spoza UE
@unkle: miód tylko poniżej chyba 40 st C
Powyżej tej temp traci swoje zdrowotne właściwości i zostają tylko smakowe zalety.