Wpis z mikrobloga

@fbkq: to nie są jednorazowe przypadki, tylko rzeczywisty poziom random MM w tej chwili, niezależnie od rangi, przez haxów i boosting jest taki rozrzut skilla, że nigdy nie wiadomo co się trafi. Nie kwestionuje umiejętności osób, które rzeczywiście doszły do tej rangi dobra gra, ale wiele jest takich, których(nie oszukujmy się) nie powinno tam być nigdy.
@stresS: trafiam czasem na retardów na mojej randze którzy grają jakby dopiero co wyszli z golda ale to nie jest raczej kwestia ich braku skilla i farta we wbiciu rangi tylko raczej kupione konto :P
taki @epll warzywo ma prawie globala a jak grał ze mną to robiłem 4 x więcej fragów ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ
@fbkq: ja cały czas twierdzę, że rangi są porąbane obecnie XD Bo jeśli ja robie czasem 22 fragi na supr/globale to coś jest nie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@epll: @fbkq: przed chwilą skończyłem grać, premade LEMów, kryję bs B na mirage, wyskakuje mi 4typów z ak, 3 zabijam w tym jednego z usp, przeciwnicy stoją obok mnie z kałachami i walą fullauto w ziemie, no #!$%@? nikt mi nie powie, że LEMy grały tak wcześniej, bo kiedyś na takich rangach, to ja bym 5fragów nie ugrał. Teraz wygrana 16:7 i ponad 50pkt.