Aktywne Wpisy
EleganckiSkrzat +11
Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?
MetalowyBieg +4
Jakie hobby dla huopa? Huop myslal o modelarstwie ale nie ma ręki do plastikowych elementów a to trzeba malowac, kleic ehh #przegryw
#emigracja #uk #sorekcharityltd #anglia #yorkshire
@Pestilence: wiesz, nikt Cię w niemczech chyba nie trzyma więc.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nic_nowego: mam nadzieje, że ta liczba nie ma nic wspólnego z powodem, za który tak mało płacisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pestilence: oj daj spokój, wsiadasz w auto, przyjeżdżasz, ja Cię goszcze jak mamusia i swiedzasz, pracujesz. Dużo rzeczy z niemiec Ci się tutaj nie spodoba, ale jak trochę pożyjesz to docenisz fakt, ze to nie są niemcy ;) Spróbuj! Do odważnych świat należy,
Może masz gdzieś przygotowane FAQ, bo jestem pewny że już ktoś o to wcześniej pytał.
W opłatach zawiera się wszystko jak mówiłem. Woda, ogrzewanie, prąd, gaz, council tax oraz wszystkie przedmioty domowego użytku jakich potrzebujesz (nie ma tylko pościeli).
Śledzę tag mniej więcej od początku, fajnie, że są takie osoby jak ty gdzieś tam na obczyźnie.
@sorek: 1h 15 minut A52 i M1 + opłata za most 40 pikaczy :) Ty tam mieszkasz?