Wpis z mikrobloga

Doświadczeni mircy pomóżcie radą. Od 2 dni męczy mnie klientka z 4S, której jedynie zmieniłem baterię oraz przy okazji wyczyściłem telefon z pozycji ustawień bo chciała sprzedać ten telefon. Od tego czasu przychodzi do mnie już którys raz z tym, że telefon jest zablokowany passkodem. Nie jest to jej kod ani osoby której sprzedała, już raz temu iphonowi zrobiłem restore i oddałem w klienta ręce czysty telefon (ekran Hey!). Dziś znowu wróciła, znowu z tym passkodem, nowy kupiec twierdzi, że niczego nie ustawiał, jej standardowy kod nie działa a telefon na apple support center jest odhaczony. Nie mam już pomysłu jak to ugryźć.

#apple #iphone
  • 4
@pieczywowewiadrze: kod na ekran, z icloudem twierdzila, ze nie moze zmienic icloud z jej na nowy ale tego nie jestem pewny bo na razie nie do przeskoczenia jest ten passkode. Zaraz oznacze ten telefon w srodku i nie bedzie juz kombinacji jesli faktycznie zamienia. Dzięki za rady powiem, zeby tak zrobila.

@adiqq: tak, od początku mi coś tu smierdzi ale ja malo wiem wiec wole miec pewnosc.