Wpis z mikrobloga

@Lorelei_: Nie znam laski i nic mi do tego, ale szczerze mówiąc nie czułabym się miło gdyby ktoś wrzucał moje zdjęcia na neta bez mojej wiedzy (bo laska pewnie nawet nie wie co to Wykop) i pozwalał na publiczne komentowanie mojego ryja. Ty zapewne też byś się miło nie czuła. Okej, tekst jest żenujący ale uważam, że niepotrzebnie wrzucasz zdjęcie jej twarzy. Na to co pisze na pewno ma wpływ,
  • Odpowiedz
@scharlottka: Okej, ale wrzuciła tam ją raczej nie w takim celu, żeby wylądowało ono tutaj, gdzie wszyscy będą teraz komentować jak ona to nie wygląda c-----o. Oh wait, zapomniałam, że jestem na Wykopie, tu siedzą sami wysportowani, piękni, idealni i spełnieni ludzie sukcesu, gdzie nie ma miejsca na jakieś przeciętności.
  • Odpowiedz
@CzerwonaPapryka1: to są internety, tu na niektóre rzeczy się po prostu przymyka oko. Ja, wrzucając swoje zdjęcia gdziekolwiek nie spodziewam się ochów i achów, wrzucając #pokazmorde wręcz z popcornem w ręku czekam na komentarze XD trochę luzu, zresztą nikt jej tu nie obraża.
  • Odpowiedz
@Lorelei_: widziałeś mnie gdzieś na ulicy może na korytarzu w szkole i już masz wyrobione znanie na mój temat (...)

No k---a dwa zastępy straży pożarnej hydrauliką rozpychały futryne od kibla żeby cie uwolnić.. Znacie te laski nie?
  • Odpowiedz
Mówisz, że mnie znasz?
P--------z, nic o mnie nie wiesz..
Widziałes mnie gdzieś na ulicy, może na korytarzu w szkole i już masz wyrobione zdanie na mój temat :>
I co, rozczarowałeś się ziomuś..
Nie trafiłeś na kolejnego taniego szlaufa, słodko uśmiechającego się do Ciebie na dyskotece, nie trafiłeś na tą, której w---------z, że to tak naprawdę niebo jest zielone, a życie może stać się bajką za jeden Twój usmiech..
K---a człowieku, za dużo filmów.
K.....a - Mówisz, że mnie znasz?
P--------z, nic o mnie nie wiesz..
Widziałes mnie ...

źródło: comment_1O9m7gMMgBJ5IOmBsDM1HTsJOlCWrVPR.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz