Wpis z mikrobloga

@xrn51: ja nadal jestem na plus, już coraz mniej, ale jednak ;) A choćby nawet, to od samego początku pisałem, że interesuje mnie bitshares w Long Term. Do tej pory nie sprzedałem ani jednego BTS i nadal nie zamierzam. Można sprawdzić moje słowa, bo bilans wszystkich kont jest otwarty i można sobie sprawdzić, że nic nie sprzedawałem :)

https://bitshares.openledger.info/#/account/evil-cosinus/overview

W ani jednym przypadku nie namawiałem nikogo na zakup. Cały czas od samego
  • Odpowiedz
@xrn51: no powoli zbliżamy się do kursu w którym można coś zakupić - o ile oczywiście bardzo nam się podoba ten projekt i nie przeszkadza nam nieprzypadkowo zapewne zamotany model dystrybucji.
  • Odpowiedz
@Pipcieo: tak z ciekawości... (pytanie także do @xrn51) czy wy w ogóle używacie w jakikolwiek sposób jakichkolwiek kryptowalut na co dzień do czego innego niż handel na giełdzie? Czy jesteście po prostu kolejnymi osobami, których interesuje tylko szybki zarobek na wahającym się kursie?
  • Odpowiedz
ja nadal jestem na plus, już coraz mniej, ale jednak

@noisy: czyli potwierdzasz, że kupiłeś przed rozpoczęciem pompy, a po rozpoczęciu pompy (5 września) zacząłeś naganiać na wypoku (twój pierwszy post o bitshares - 6 września).
  • Odpowiedz
czy wy w ogóle używacie w jakikolwiek sposób jakichkolwiek kryptowalut na co dzień do czego innego niż handel na giełdzie? Czy jesteście po prostu kolejnymi osobami, których interesuje tylko szybki zarobek na wahającym się kursie?

@noisy: Jak by Ci to powiedzieć. Już wielokrotnie wałkowałem to z @pawlo74 (uszanowanko). Za bitki narazie nie zdarzyło mi się kupić nic, ale niebawem się to zmieni jak tylko G2A wprowadzi crypto do swoich
  • Odpowiedz
@xrn51: Czyli @noisy opracował swój misterny plan napędzenia wykopowych mas do kupna BitShares by później samemu go sprzedać po zawyżonej cenie? No, no, faktycznie dobrze mu to wyszło. Szczególnie biorąc pod uwagę, że wśród go śledzących może z 10 osób cokolwiek kupiło, a łączna kapitalizacja waluty to kilkanaście milionów dolarów.

@noisy, gratulacje geniuszu! :)

Zapamiętajcie raz na zawsze - jeśli wszyscy myślą, że cena czegoś pójdzie w górę, to...
  • Odpowiedz
Czyli @noisy opracował swój misterny plan napędzenia wykopowych mas do kupna BitShares by później samemu go sprzedać po zawyżonej cenie? No, no, faktycznie dobrze mu to wyszło. Szczególnie biorąc pod uw

@Ancro: Poprostu pokazuje przykład osoby coś ala słynny Pepo i jego Crave, które miało byc warte 1crave = 1 lambo. Wchodzi świeżak, ma 2,5zł w kieszeni na browara, ale p----------a go bo @noisy jak bitshares był po
  • Odpowiedz
@Ancro: nie jakiś misterny plan... po prostu januszowanie i namawianie innych januszy, bo w grupie raźniej.
Pepeo też nie zarzucam jakiejś złej woli, po prostu lżej topić kasę jak inni również topią ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
ma 2,5zł w kieszeni na browara, ale p----------a go bo @noisy jak bitshares był po 3k sato i widać, że po ogłoszeniu będzie zrzut i można dokupić wtedy taniej po 1k woła na tagu - to świetny moment !

@xrn51: We wszystkich moich wpisach o bitshares (a było ich kilkadziesiąt) dwa razy odniosłem się do ceny, ciesząc się, że rośnie kapitalizacja tutaj, oraz tutaj. Mógłbym je usunąć,
  • Odpowiedz
@noisy: Skoro przyświeca Ci taka idea. I jest to coś w co wierzysz to sory winetu mój błąd chciałeś dobrze, a Ci którzy uwierzyli w takie przesłanki

BTS urósł z niespełna 300 BTC do 540 BTC obecnie. Dzieje się :) Pociąg powoli odjeżdża... a premiera bitshares 2.0 dopiero 13 paździenika :)

Dostali surową lekcję, miejmy nadzieje niskim kosztem. Proponuje temat zaniechać i nie rozgrzebywać. Zobaczymy co BTS pokaże dalej bo
  • Odpowiedz
mógłbyś napisać co dokładnie? :) Bardzo jestem ciekaw.

@noisy: przekazać, że dostaniesz po kieszeni konkretnie. Zanim zaczniesz edukować masy najpierw upewnij się że sam wiesz o co chodzi w crypto. Projekt #bitshares nie zasługuje na wsparcie bo jest zaprzeczeniem wielu idei #bitcoin
Jest to wersja crypto government, anomalia, coś przed czym broni nas bitcoin.
Za krótko jesteś w krypto świecie może dlatego tego nie rozumiesz. Napisałem Ci
  • Odpowiedz
@xrn51: niestety technologia może nie wygrać, ale szanse są, dla mnie #dash to projekt long term. Czasami wyjdę ale to na podstawie analizy technicznej i ewentualnych fundamentów krótkoterminowych. Nie mniej jednak jakby zamienić role #btc i #dash to #dash dzisiaj o wiele lepiej by funkcjonował, nie mielibyśmy tych wszystkich nawarstwiających się problemów.
  • Odpowiedz
@pawlo74: nawet bym się ucieszył, gdyby wszystko z dasha było zaimplementowane w bitku ... tyle, że raczej prędko to nie nastąpi. A póki co pod względem technicznym BTC ustępuje DRK
  • Odpowiedz
@xrn51: bez obaw nie prędko ponieważ nie ma takiej potrzeby. Jak tylko #bitcoin stanie przed jakimś poważnym zagrożeniem stanie się to natychmiast. To normalny ludzki mechanizm a Polacy znają go dobrze zawsze czekają na ostatnią chwilę a wtedy wszystko na chura ;)
  • Odpowiedz