Aktywne Wpisy
wykop +36
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
Jakie #zainteresowania #hobby u kobiet są dla mężczyzn atrakcyjne a które są nieatrakcyjne, bądź nawet red flag?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
Widać odrazu kto tą karuzele ogarnia choć trochę @maniakbitcoin @Pipcieo . To jak @noisy kiedy mijamy atmosfere w stronę księżyca ? Czy już wyprzedany po nagabywaniu ?
#kryptowaluty
https://bitshares.openledger.info/#/account/evil-cosinus/overview
W ani jednym przypadku nie namawiałem nikogo na zakup. Cały czas od samego
@pawlo74: mógłbyś napisać co dokładnie? :) Bardzo jestem ciekaw.
@noisy: czyli potwierdzasz, że kupiłeś przed rozpoczęciem pompy, a po rozpoczęciu pompy (5 września) zacząłeś naganiać na wypoku (twój pierwszy post o bitshares - 6 września).
@noisy: Jak by Ci to powiedzieć. Już wielokrotnie wałkowałem to z @pawlo74 (uszanowanko). Za bitki narazie nie zdarzyło mi się kupić nic, ale niebawem się to zmieni jak tylko G2A wprowadzi crypto do swoich
@noisy, gratulacje geniuszu! :)
Zapamiętajcie raz na zawsze - jeśli wszyscy myślą, że cena czegoś pójdzie w górę, to...
@Ancro: Poprostu pokazuje przykład osoby coś ala słynny Pepo i jego Crave, które miało byc warte 1crave = 1 lambo. Wchodzi świeżak, ma 2,5zł w kieszeni na browara, ale p----------a go bo @noisy jak bitshares był po
Pepeo też nie zarzucam jakiejś złej woli, po prostu lżej topić kasę jak inni również topią ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@xrn51: We wszystkich moich wpisach o bitshares (a było ich kilkadziesiąt) dwa razy odniosłem się do ceny, ciesząc się, że rośnie kapitalizacja tutaj, oraz tutaj. Mógłbym je usunąć,
Dostali surową lekcję, miejmy nadzieje niskim kosztem. Proponuje temat zaniechać i nie rozgrzebywać. Zobaczymy co BTS pokaże dalej bo
@noisy: przekazać, że dostaniesz po kieszeni konkretnie. Zanim zaczniesz edukować masy najpierw upewnij się że sam wiesz o co chodzi w crypto. Projekt #bitshares nie zasługuje na wsparcie bo jest zaprzeczeniem wielu idei #bitcoin
Jest to wersja crypto government, anomalia, coś przed czym broni nas bitcoin.
Za krótko jesteś w krypto świecie może dlatego tego nie rozumiesz. Napisałem Ci